Henrys beskjed til Wenger: – Kjøp en spiss nå!

Arsenal-legenden Thierry Henry mener Arsene Wenger må intensivere jakten på nye spillere før overgangsvinduet stenger.

Arsenal spilte i perioder strålende angrepsfotball, men måtte nok en gang gå målløse av banen på Emirates etter oppgøret mot Liverpool.

London-klubben, som mange utpeker til en outsider til Premier League-gullet denne sesongen, har nå ikke maktet å score i fem av sine seks kamper på eget gress.

– En massiv uke i vente
Arsenal-legenden Thierry Henry mener Arsene Wenger må finne frem sjekkheftet og handle forsterkninger før overgangsvinduet stenger 2. september.

– Det kommer til å bli en massiv uke for Arsenal. Kommer Arsenal til å kjøpe en ny angriper, eller en ny på midtbanen? Arsenal savnet en del spillere mot Liverpool, men de trenger virkelig en ny defensiv midtbanespiller og ikke minst en angriper. Det har vi alle sagt siden starten av sesongen, slår Henry fast, ifølge The Daily Mail.

Det er første gang siden 1979 Arsenal går målløse av banen i sine to første hjemmekamper for sesongen.

– Arsenal nærmer seg
Sky Sports-ekspert Jamie Carragher tror et par stjernekjøp vil gjøre Arsenal til en av gullfavorittene i Premier League.

– Arsenal er så nære, og mangler ikke mye. Men klubben har kun signert en spiller, Petr Cech, som har styrket dem på keeperplassen, sier Carragher.

– Men hvorfor har Wenger ikke kjøpt en ny midtbanespiller. Vi sier dette er en stor uke for Arsenal, men Wenger har hatt dette problemet i tre år. Jeg er ikke sikker på at han våkner opp i morgen og sier «dette er spilleren jeg trenger», sukker Carragher.

Arsenals neste oppgjør i Premier League er bortekampen mot Newcastle 29. august.