GRAVID: Pia Tjelta bekrefter nå at hun venter barn med skuespillerkjæresten Oddgeir Thune. FOTO: TOR GUNNAR BERLAND / STELLA PICTURES
GRAVID: Pia Tjelta bekrefter nå at hun venter barn med skuespillerkjæresten Oddgeir Thune. FOTO: TOR GUNNAR BERLAND / STELLA PICTURES

Pia Tjelta er gravid

Skuespiller Pia Tjelta (37) viste fram babymagen på slottet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Pia Tjelta og skuespillerkollega Oddgeir Thune venter nå sitt første barn sammen. Det bekrefter Tjelta til Se og Hør etter at de i forrige uke kom hånd i hånd til Slottet for å være med på feiringen av Mette-Marits 42-års dag.

– Jeg kan bekrefte at jeg er gravid. Utover det ønsker jeg ikke å kommentere mitt privatliv, sier hun til bladet.

Nyforelsket

Det var først i sommer at det ble kjent at Tjelta hadde funnet lykken med skuespilleren Oddgeir Thune (37), som er kjent fra blant annet filmene  «De nærmeste» (2015) ,«Himmelfall» (2002) og «Pornopung» (2013).

Thune er ansatt som skuespiller ved Det Norske Teatret i Oslo der han i det siste har hatt en av hovedrollene i «Brødrene Løvehjerte».

Barn nummer to

Tjelta har fra før en datter, Sophia (15) fra et tidligere forhold med skuespiller Kyrre Haugen Sydness (42). 

Bestevenninnen avslørte forholdet

Det var angivelig via felles kjente at de to ble et par rett før jul i fjor, og i påsken var de i Los Angeles på en romantisk ferie.

Det var bestevenninnen Vanessa Rudjord, som i et innlegg på sin egen blogg, avslørte at de to var et par. 

Hvem er Norges mest sexy mann?, spurte Rudjord venninnen.

– Jeg synes selvsagt at det er verdens beste mann, svarte Pia.

Du vet at jeg kommer til å skrive at det er den nye typen din, Oddgeir Thune? 

– Faen og. Okei da. Gratulerer med dagen Oddi. The body. svarer Pia.

Kjendisdesigner

Skuespilleren har de siste årene gjort seg bemerket som kjoledesigner for merket «byTiMo», og særlig det at Gwyneth Paltrow ble sett i kjolen hennes skapte store overskrifter.

– Det var helt uvirkelig. Det var jo helt rått!

– Da det plutselig gikk veldig bra, så tenkte jeg at oh shit. Dette kunne jo gått skikkelig dårlig, men det hadde jeg jo ikke tenkt på underveis, for jeg hadde hatt det så ekstremt gøy med dette. Jeg var jo så besatt av hvor gøy det var, sa Tjelta til «God kveld Norge» tidligere i år.