BRUDD: Tirsdag ble det bekreftet at kjendisparet Marion Ravn og Andreas Ygre Wiig går fra hverandre etter to års ekteskap. Her ankommer de en middag under feiringen av 50-årsdagen til Jan Kvalheim i Kragerø.
Foto: Peder Gjersøe / NTB scanpix FOTO: GJERSøE, PEDER /
BRUDD: Tirsdag ble det bekreftet at kjendisparet Marion Ravn og Andreas Ygre Wiig går fra hverandre etter to års ekteskap. Her ankommer de en middag under feiringen av 50-årsdagen til Jan Kvalheim i Kragerø. Foto: Peder Gjersøe / NTB scanpix FOTO: GJERSøE, PEDER /

Marion Ravn skilles to år etter drømmebryllupet

Brudd for kjendisparet Marion Ravn (31) og Andreas Ygre Wiig (34)

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bare to år etter at de ga hverandre sitt ja i Nøtterøy kirke, på Marions 29 års dag, er det nå slutt mellom sangfuglen og snowboardkjøreren.

– Jeg kan bekrefte bruddet og at de skilles som venner. Utover det har vi ingen kommentar, sier Marions manager Cecilie Torp-Holte til Se og hør som først omtalte saken.

Tårevått bryllup

Marion og Andreas hadde et lite og intimt bryllup i Nøtterøy kirke i mai 2013. De fortalte til TV 2 rett etter vielsen at de begge hadde blitt rørt av vielsen.

– Ble det noen tårer?

– Ja, selvfølgelig kom det tårer, sa Ravn.

– Hos meg også, sa Wiig og pekte mot øynene.

Ravn og Wiig ble kjærester i 2006, og flyttet sammen i 2010. Wiig fridde i februar 2012. 

Blant gjestene i bryllupet var sangeren Rein Alexander, «Idol 2006»-vinner Aleksander Denstad With, rockeartisten Åge Sten Nilsen og stylisten Fred Hamleten. 

Marion giftet seg i en brudekjole signert Cecilie Melli til en verdi av rundt 100.000 kroner.

Ringefingertrøbbel

Under selve vielsen ble det litt latter da Ravn slet med å sette ringen på fingeren til Wiig.

– Da Marion skulle sette ringen på Andreas' finger, slet hun med å få den på fordi hånden var blitt litt hoven over natten.

Hun snudde seg mot oss og sa: «Den får han aldri av igjen!» til latter fra gjestene, sa artist Rein Alexander til TV2.no på bryllupsdagen i 2013.

Dette bekreftet også Aleksander Denstad With:

– Det morsomste var nok da Marion ikke fikk på Andreas ringen.

Men nå er altså ringen av fingeren igjen på snowboardkjøreren.

Musikkmagi og gåsehud

Marion Ravn var i 2013 med på å skape musikkmagi og gi en hel nasjon gåsehud da hun sammen med Ole Paus (68), Anita Skorgan (56), Magnus Grønneberg (48), Lene Marlin (35), Kurt Nilsen (36) og Morten Abel (52) trollbant TV-seerne i «Hver gang vi møtes» på TV 2.

Selv ble Marion rørt til tårer av Lene Marlin som oversatte Marions sang «Found Someone» til norsk før hun fremførte den på «Hver gang vi møtes»-scenen.

– Det er en av mine nyeste låter, og hun hadde også oversatt den til norsk. Det var veldig overraskende fordi Lene har aldri sunget på norsk. Jeg er helt i ekstase over versjonen jeg fikk på min dag, sa hun til TV 2 under innspillingen.