Berget-feber i Malmö

Åge Hareide mener Jo Inge Berget endelig har fått ut sitt fulle potensial som spiss.

Jo Inge Berget er på alles lepper før returmatchen mot Celtic. Hans to scoringer på Celtic Park forrige uke sikret et reelt håp om avansement for Malmö FF.

– Man merker at byen er fornøyd og at de har trua. De er positive og tror vi skal få det til. Det lover bra for vi har trua selv også, sier Berget.

Åge Hareide mener at Berget nå endelig har fått ut potensialet sitt som spiss.

– Jo Inge har hatt en veldig fin fremgang. Han er i veldig bra form. Han er løpssterk. Jeg har alltid ventet. Han er en internasjonal spiller og har internasjonale kvaliteter. Å ta det frem når det gjelder, det har Jo Inge gjort nå, sier Hareide

Selv mener spisshelten at han ikke kunne tatt det ut på et bedre tidspunkt enn mot gamleklubben.

Tiden i Celtic ble alt annet enn en suksess og Berget reiste tilbake etter bare et halvt år og med bare fire kamper å vise til. Mot Celtic i Skottland fikk han vist hva han er laget av.

– Jeg hadde seks måneder der som ikke gikk som de skulle. Klart det var godt for meg å få den kampen nå sist. Jeg tar gjerne to mål til i morgen, sier Berget og gliser.

Begeistret ble også supporterne som gikk ut på klubbens offisielle side og oppfordret fansen til å møte opp med skjegg i hjemmematchen mot Celtic på tirsdag.

– Haha. Det hadde vært gøy om noen gjorde det, sier Berget

– Tar du skjegget om dere går videre eller?

– Nei, nå har det blitt en greie. Jeg er fornøyd med skjegget jeg, så det blir, sier Berget