Pedro: – Derfor valgte jeg Chelsea fremfor Manchester-klubbene

Den nybakte Chelsea-stjernen Pedro bekrefter at både Manchester United og Manchester City ønsket å kjøpe ham.

Pedro ble gjennom hele sommeren koblet til Manchester United. Men forrige uke signerte 28-åringen for Chelsea.

Og etter at spanjolen signerte på Stamford Bridge, benektet plutselig Manchester Uniteds manager Louis van Gaal at klubben ville kjøpe kantspiller.

Det stemmer ikke, ifølge Pedro selv.

– Jeg ble smigret av interessen fra de største klubbene i England, som Manchester United og Manchester City, sa Pedro på en pressekonferanse i Barcelona mandag.

– Men Chelsea var den klubben som løste situasjonen raskest og viste største interesse for meg, forklarte han.

– Kunne blitt i Barcelona
Pedro angrer ikke på at han forlot Camp Nou – men innrømmer at han hadde muligheten til å bli værende i den spanske storklubben.

– Det var en mulighet for meg å bli værende i Barcelona. Det ønsket klubben, opplyste Pedro.

Tilbudet fra Chelsea og muligheten til å spille fast i en av Europas største klubber gjorde at den spanske storklubben til slutt avgjorde å forlate Barcelona.

– Jeg diskuterte det med mange, men tilbudet fra Chelsea fristet meg. Men det var imidlertid merkelig å spille i Chelsea-drakten for første gang, innrømmet Pedro, som debuterte med scoring og målgivende pasning i Chelseas 3-2-seier mot WBA søndag.

– Mourinho ville det skulle skje hurtig
– I Chelsea kjenner jeg noen av spillerne fra før, som Cesc Fabregas fra Barcelona og Diego Costa fra landslaget. Jeg kan allerede se at Chelsea er en klubb med vinnermentalitet.

– Og John Terry er en strålende kaptein. Mottakelsen jeg fikk i klubben var helt utrolig. Jeg har følt meg hjemme og komfortabel fra første stund. Mourinho snakket med meg og med klubben, og ønsket å gjennomføre overgangen hurtig. Det er jeg veldig glad for, konstaterte han.

Både Barcelona-trener Luis Enrique og flere av Barcelonas stjerner – deriblant Lionel Messi og Neymar – var tilstede under Pedros pressekonferanse.

Chelsea punget ut med om lag 230 millioner kroner for å sikre seg Pedro rett foran nesen på Manchester United.