Kunstmål ble annullert: – Som en dårlig Kill Buljo-sketsj

– Det er slikt du prøver på i 15 år, sier spilleren som fikk kunstmål-drømmen knust.

Trondheim (TV 2 Sporten): På stillingen 0-1 i søndagens kamp mot Kristiansund utlignet Mads Reginiussen på et fantastisk brassespark - trodde han. Men like etter hørte han fløyta gå.

– Jeg trodde det var offside eller noe annet han blåste for. Det var som en dårlig Kill Buljo-sketsj. Du skjønner ikke helt hva som skjer, men du må le likevel, sier finnmarkingen og rister på hodet. 

Se intervju og flere brassespark øverst i artikkelen

– Slike ting du prøver på i 15 år
For dommeren hadde blåst av for farlig spill, og målet ble annullert. Det førte til en opphetet diskusjon i Fotballkveld-studio, hvor Mini mente dommeren tok en riktig avgjørelse, mens Freddy Dos Santos og Jesper Mathisen var helt uenig.

– Dommeren tar et kunstverk og kaster det i søpla, mente Mathisen.

Reginiussen liker beskrivelsen.

– Det er slikt du prøver på i 15 år, og det er slikt folk kommer for å se. Det er ikke mye lekre detaljer og fint spill i OBOS-ligaen, så synd det ender slik når man først får det til sier midtbanespilleren.

– Jeg er først på ballen og det er det det handler om i fotball. Jeg tror ikke midtstopperen hadde nådd den uansett, følger Reginiussen opp.

By Rise: – Regelen ble feiltolket
– Dårlig skjønn, sier trener Ola By Rise.

– Det er viktig i tolkningen av reglene å se på intensjonen. Mads vil treffe ballen, han treffer ballen klokkereint, og setter ingen i fare. Regelen om farlig spill er feiltolket, mener den erfarne treneren, og legger til at det er ekstra bittert fordi det endte med tap.

– Kamper har faser, dette var like før pause og endelig fikk vi det målet som skulle sende oss over i førersete igjen.