Abby og Matt var lei av babymas – sjekk hva paret gjorde

Da Abby Lee (23) og Matt Kay (25) ble foreldre til en liten valp, ville de vise fram «mirakelet» på en helt spesiell måte.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Abby Lee og Matt Kay fra Australia hadde vært sammen omlag to år, og spørsmålene fra foreldre og venner om familieforøkelse begynte å komme oftere.

Da de endelig bestemte seg for å utvide familien, bestemte de seg for å gjøre som alle andre nybakte foreldre, nemlig å stille opp på nyfødtfotografering. 

Det er bare én liten forskjell fra dem og alle andre. Deres nye lille verdensborger en en valp, og ikke en baby.

Unike familiebilder

Det er egentlig bilder vi har sett utallige ganger før. Mor og far med det lille knøttet mellom seg, i sengen, i vognen, baby drapert i strikket pledd og baby som går mellom foreldrene for første gang.

Men selv om poseringene er lik alle andre nyfødtfotograferinger, blir de helt unike med den lille ni uker gamle valpen Humphrey.

Humphrey er en Groodle, en kryssning mellom en puddel og en Golden Retriever.

Var ment som en spøk

Bildene var ment som en spøk, for å tulle litt med klisjeen rundt nyfødtfotografering, og hva nybakte foreldre gjør for å vise verden sitt nye avkom.

– Vi tenkte ikke så mye på fotoshooten. Det var noe vi ville gjøre på gøy, og vi visste det ville bli morsomt for venner og familie, sier Lee til Daily Mail Australia.

 En del av familien

Paret utelukker ikke at det blir en baby på et senere tidspunkt, men enn så lenge er det Humphrey som får all oppmerksomheten.

– Humphrey er en del av familien vår og vi elsker han, sier Matt Key til Daily Mail Australia.

– Det er vanskelig å huske at han ikke er et menneske noen ganger. Vi behandler han som vårt lille barn, sier Key.

Et lite barnebarn

Til familien sin har Abby og Matt bare én ting å si.

– Vi planlegger ikke å få barn i nær framtid, beklager mamma, sier Lee lattermildt til Daily Mail Australia.

Og det ser ut til at familien godtar akkurat det.

– Begge sider av familien vår gir hint om at vi må få barn, men Humphrey er akkurat nå det nærmeste de kommer et barnebarn. De elsker han alle sammen, og ser han som et familiemedlem, sier de nybakte foreldrene.

Profesjonell fotograf

Bildene ble tatt av deres gode venn og profesjonelle fotograf Elisha Minnette som ofte jobber som nyfødtfotograf.

– Denne fotoseansen var ikke ment å være seriøs. Den var bare for gøy og for å glede andre når de så bildene på Facebooksiden min, sier Minnette.

– Hver dag ser jeg fotografer som poster bilder av nyfødte babyer på Facebook, og de er alle helt like, inkludert mine. Samme posering, samme utstyr, samme alt. Så vi ville kopiere disse bildene med en valp, sier Minnette.