Fotballryktene: 
– WBA nekter Spurs-aktuell spiss å dra

Og Manchester United vil sprenge verdensrekorden for en spiller, og det er ikke for Thomas Müller.

Sommeren er ubønnhørlig på hell. Og et sikkert tegn på at høsten er i anmarsj er at overgangsvinduet nærmer seg sin slutt.

Nå går klubbene inn i sin siste uke med muligheter for å forsterke stallene sine.

Og vi kan se frem til en uke med panikk og heftige rykter.

Her kan du få en vakker bukett å starte uken med.

22 år gamle Saido Berahino er en ettertraktet spiss. Nå melder The Guardian og flere andre engelske medier at han har fått avslag på et skriftlig ønske om å bli solgt. «Det er ikke vår agenda å selge Berahino», heter det fra West Bromwich.

Spissen var ikke med i West Bromwich Albions kamp mot Chelsea søndag, og til London Evening Standard forteller manager Tony Pulis at det er 15 klubber som vil ha 22-åringen.

Tottenham fremstår som den største favoritten til å sikre seg Berahino. De fikk nei på et bud på 190 millioner kroner i forrige uke. Nå skriver The Telegraph at Spurs er villig til å øke budet til 260 millioner kroner for å få en kar som kan score mål, nå som Harry Kane ser ut til å ha mistet gullstøvlene.

Arsenal vil presentere Karim Benzema før kveldens kamp mot Liverpool. I hvert fall hvis en skal tro den italienske journalisten Emanuele Giulianelli. Gazzetta dello Sport- og FourFourTwo-skribenten har i flere uker hevdet at franskmannen er så godt som klar for The Gunners. Og hans siste Twitter-oppdateringer i saken forteller at Benzema ble hentet i privatjet lørdag og gikk gjennom en medisinsk test i London søndag. Han skal til og med bo på et femstjerners hotell i London. Arsene Wenger skal altså ha behandlet sin landsmann pent for å få signaturen hans på en kontrakt. At Benzema har trent for seg selv og var utelatt fra Real Madrids tropp til serieåpningen mot Sporting Gijon søndag, bidrar ikke til å dempe spekulasjonene.

Men blir han den eneste spissen på hotellet? Eller velger Wenger å plassere Edinson Cavani på et annet hotell når han kommer til London? For ifølge Fichajes er Arsenal enig med uruguayaneren om en kontrakt, og han vil bli flydd inn for medisinsk test de neste dagene. Ingen tvil om at det er spennende tider for Arsenal-fansen. Kanskje spissduoen Benzema og Cavani vil overbevise kritikerne som mener at The Gunners mangler en toppspiss som kan skyte dem til topps.

Wenger uttaler at han føler seg presset til å gamble på overgangsmarkedet før vinduet stenger. Han bekrefter overfor London Evening Standard at han kommer til å handle dersom den «rette» spilleren blir tilgjengelig. Da The Telegraphs fotballsjef Jason Burt ble spurt på Twitter hvem han tror blir Arsenals neste kjøp, var svaret Grzegorz Krychowiak. Den polske midtbanehesten har en utkjøpsklausul i kontrakten sin på drøyt 270 millioner kroner. Legger Wenger de pengene på bordet, kan ikke Sevilla stoppe Krychowiak fra å gå.

Noen hevder at Wenger har ventet i det lengste med å hente Benzema i frykt for at dersom han kommer på banen med et bud, så vil Manchester United overby ham i sin desperate jakt på en målscorer. Men Arsenal-manageren kan trolig ha is i magen, for Louis van Gaal skal ha bestemt seg for å bruke pengene sine på en annen Real Madrid-spiller. For ifølge Daily Mirror så vil Manchester United bruke 1,2 milliarder kroner på Gareth Bale

Et noe billigere alternativ er Lazios Felipe Anderson. ESPN hevder at van Gaal intensiverte jakten på brasilianeren etter at han gikk glipp av Pedro, som han for øvrig aldri ville ha. Men heller ikke Anderson er den spydspissen Manchester United-fansen drømmer om. 22-åringen liker seg best i 10'er-rollen, og er like mye playmaker som avslutter.

Etter at Radamel Falcao og Robin van Persie begge forsvant fra Old Trafford i sommer, så er det kanskje ikke så rart at Manchester United er på jakt etter en ny spiss til å holde klubblegene sysselsatt. For The Telegraph hevder at Manchester United vurderer seriøst å legge 140 millioner kroner for å få Alexandre Pato til klubben. 25-åringen har vært mer skadet enn frisk siden debuten for Internacional i 2006. På de ti sesongene han har vært aktiv, så har han spilt totalt 202 kamper. Og en spiss som spiller 20 kamper i sesongen, er noe Manchester United kan håndtere.

Forrige sesong slapp Chelsea inn 32 mål på 38 kamper. Forsvaret var en av hovedårsakene til at det ble ligagull på gjengen til Jose Mourinho. Denne sesongen er det blitt sju baklengsmål på de tre første kampene. Fortsetter de i samme spor, så ligger de kongeblå an til 89 innslupne i løpet av sesongen. Det er 16 mer enn Queens Park Rangers slapp inn da de rykket ned forrige sesong. Da er det kanskje ikke så rart at Mourinho nå er på jakt etter en midtstopper som kan tette hullene. Mye tyder på at John Terry nå har passert «best før»-datoen, og Mourinho skal nå være villig til å betale 460 millioner kroner for å hente John Stones fra Everton, skriver Daily Express.

Hvordan vil Terry respondere dersom han blir degradert til en mindre rolle i Chelsea? Tidligere Manchester United-back Gary Neville råder sin gamle landslagskamerat til å bite tennene sammen og finne seg til rette på benken på Stamford Bridge fremfor å gjøre som Steven Gerrard. I sin spalte i The Telegraph skriver han at Terry må innse at «25 kamper for Chelsea er bedre enn 45 for Orlando Owls eller Tasmanian Tigers.»

Victor Wanyama er blitt veldig lei seg i Southampton. Kenyaneren vil gjerne til en større by, og London passer ham veldig bra. At Tottenham skal være interessert i å gi ham en kraftig lønnsøkning dersom han kommer til dem, har sikkert ikke så mye med saken å gjøre. Men Southampton har ingen planer om å gi slipp på midtbanespilleren så sent i overgangsvinduet, skriver Daily Mail. Spesielt ikke med tanke på at man lot Morgan Schneiderlin gå tidligere i sommer.

En annen defensiv midtbanespiller som er på flyttefot er Lucas Leiva. Brasilianeren har ingen fremtid i Liverpool under Brendan Rodgers. Nå skriver Daily Mail at alt tyder på at 28-åringen havner i Besiktas på lån denne sesongen.

Charlie Austin har ikke mistet motivasjonen etter nedrykket fra Queens Park Rangers fra Premier League. Spissen har fire mål på fire kamper i Championship og topper toppscorerlisten på nivå to. Nå vil Crystal Palace gjøre et fremstøt for å få ham tilbake til Premier League. Ingen klubber har vært villig til å betale de 190 millionene som QPR vil ha for Austin, men der skal Palace nå vurdere å slå til, skriver Metro.

Everton har gitt opp jakten på Dinamo Kiev-vingen Andriy Yarmolenko. I stedet skal Roberto Martinez ha sett seg ut Sjakthar Donetsk-stjernen Bernard som mannen som skal fore Romelu Lukaku med pasninger. Brasilianeren har ikke lagt skjul på at han ønsker å forlate den ukrainske klubben på grunn av uroen i Ukraina. Daily Mirror skriver at Everton gjerne vil innfri ønsket hans og få ham bort fra urolighetene.