Sandnes  20150808.
Obos ligaen 2015: Sandnes Ulf - Brann (1-1)
Sandnes Ulfs Kent Håvard Eriksen scorer mål under fotballkampen mellom Sandnes Ulf og Brann på Sandnes stadion.
Foto: Carina Johansen / NTB scanpix FOTO: JOHANSEN, CARINA /
Sandnes 20150808. Obos ligaen 2015: Sandnes Ulf - Brann (1-1) Sandnes Ulfs Kent Håvard Eriksen scorer mål under fotballkampen mellom Sandnes Ulf og Brann på Sandnes stadion. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix FOTO: JOHANSEN, CARINA /

Ny suksess for Rekdals Oddstips!

Strømsgodset, Sarpsborg 08 og Tromsdalen innfridde - sjekk mandagskupongen nå!

Oddstrippelen med Strømsgodset, Sarpsborg 08 og Tromsdalen gikk inn søndag! Her er mandagstipset:

GIF SUNDSVALL - FALKENBERG (ALLSVENSKAN) H: 1,62 U: 3,45 B: 4,35
De nyopprykkede “Giffarna” har fått fart på sakene. Tidligere har de stort sett bare tatt poeng hjemme på kunstgresset i nord-sverige, nå står de med tre strake seire uten baklengs. 3-0 over Hammarby, 2-0 over Kalmar borte og 1-0 over Örebro hjemme. I tillegg har de knust lille Enskede 4-0 i cupen. Falkenberg ligger på kvalikplassen i Allsvenskan, og står med tre strake tap for Gefle, Helsingborg og Hammarby. Robbin Sellin (F) soner karantene for GIF, Daniel Sliper (M) er skadet. Falkenberg stiller antagelig skadefritt.

Spill Premier League-manager!

IFK NORRKÖPING - HELSINGBORG (ALLSVENSKAN) H: 1,42 U: 3,90 B: 5,60
IFK Norrköping må vinne her for å holde følge i gullkampen, i skrivende stund er de fem poeng bak tetlagene med en kamp mindre spilt. Mange er overrasket over at Norrköping, som kom på tolvte plass forrige sesong, er med i gullkampen. De har vært i fremdragende form hittil, men har tapt for AIK og bunnlaget Åtvidaberg i det siste. Viktig for "Peking" å snu trenden i denne viktige kampen mot Henke Larssons Helsingborg. Helsingborg har vært middelmådige, men viser bedring. Før tok de flest poeng hjemme. Nå er de 4-0-1 på de fem siste i serien. Sist ble det 2-0 over Halmstad, før det 3-2 over Falkenberg. Tilsynelatende ingen nye skader for disse. Hadenius (F) og Telo (M) er ute for “Peking”, Helsinborg mangler Dahlberg (A) og Larsson (F), men ingen av de er kjempeviktige for laget.

Sjekk våre oddstips - nye hver dag!

SANDNES ULF - HØDD (OBOS-LIGAEN) H: 1,85 U: 3,25 B: 3,45
Sandnes Ulf kjemper om opprykk, og det er svært jevnt i hele ligaen. I skrivende stund er både Kristiansund og Brann forbi. Sandnes Ulf er dermed på fjerde med 35 poeng, Hødd på femte med 31. Sandes Ulf tapte 1-3 for Kristiansund sist, men det var på bortebane. Hjemme er de sterke, og Ulf har forsterket med et par spennende spillere: Olafur Karl Finsen fra Stjarnan og Solomon Owello fra Start. Hødd tapte hele 0-4 for Levanger hjemme sist, og det viser hvor utrolig ustabile de er. Vil nok uansett får det tøft her mot et Ulf som er bra hjemme. Geertsen og Aanestad, begge forsvarsspillere er ute for hjemmelaget. Hødd mangler Torset.