FIRKLØVERET SPLITTES: Niall Horan, Harry Styles, Liam Payne og Louis Tomlinson. Foto: Scanpix.
FIRKLØVERET SPLITTES: Niall Horan, Harry Styles, Liam Payne og Louis Tomlinson. Foto: Scanpix.

Hevder One Direction splittes i mars

Ifølge den britiske avisen The Sun skal boybandet satse på solokarrièrer.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det har lenge vært spekulasjoner rundt hvorvidt den populære gruppa One Direction vil splittes eller ikke. Nå er avslutningen bekreftet, og boybandet planlegger å ta en utvidet pause neste år. Det skriver The Sun.

Ifølge avisen har Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson og Niall Horan planer om å satse på solokarrièrer fremfor å fortsette som et band.

Splittelsen skjer få måneder etter bandmedlem Zayn Malik forlot gruppa.

Gruppa ga nettopp ut låta «Drag me Down», som satte Spotify-rekorder, og Simon Cowell påstod at bandet var bedre enn noensinne. Allikevel velger gruppa å ikke dra på turné i forbindelse med sitt femte album.

– Gutta har vært sammen i fem år, noe som er utrolig for ethvert boyband. De fortjener å i det minste ha et år pause for å jobbe med egne prosjekter. Det er absolutt ingen sure miner mellom de, sier en kilde til avisen. 

Holder sammen til våren

Albumet fansen har ventet på kommer for salg i julen, og guttene vil stille som en gruppe på TV-opptredener for å promotere lanseringen.

Det skal ikke være Zayn Malik som var grunnen til at gruppa nå velger å splittes.

– Dette var planen med eller uten Zayn. Bandet har laget fantastisk musikk og har hatt det supert uten Zayn, fortsetter The Suns kilde.

Hvert til sitt

Det er ventet at Harry skal være den første som går solo, og plateselskapet Sony sikler etter kjekkasen. Også flere Hollywood-roller venter på 21-åringen, som kan slå gjennom som skuespiller.

Irske Niall vil drive med sin egen musikk, Liam har gjort det klart at han ikke vil gå solo, men vil jobbe med å produsere musikk og jobbe som DJ. Louis skal starte opp sitt eget plateselskap, og vil mest sannsynlig spille en rolle i den neste sesongen av X Factor, skriver avisen.

Enorm suksess

One Direction har solgt mer enn 50 millioner album verden over, og solgte nest mest musikk i året som gikk. Bandet ble bare slått av Taylor Swift.

Gutta har opptrådt for mer enn 7.5 millioner fans over hele verden, og spilte nylig i Norge. Dette kan beklageligvis være det siste den norske fansen så til 1D i sin helhet.

Bandet tar en såkalt pause, men trenden for de fleste grupper har vært å først ta en «pause» for så å la den vare evig.