Fotballryktene: – Balotelli på vei tilbake til gamleklubben

Mens Chelsea, Manchester United og Tottenham kobles til brasiliansk spiss.

Velkommen til en ny dag i fotballryktene. Mens gleden blant supporterne er stor over at ligafotballen endelig er begynt å rulle rundt i Europa, er den trolig ikke det for alle.

Mario Balotelli har nemlig falt fullstendig utenfor i Liverpool. Det er lite som tyder på at italieneren har noen som helst fremtid på Merseyside, og klubben ønsker nok å kvitte seg med spissen ved første mulighet. Den kan ha kommet. For ifølge Football-Italia melder Sky Sports at AC Milan er interessert i å hente Balotelli tilbake til klubben han spilte for fra 2013 til sommeren 2014. Milan-trener Sinisa Mihajlovic skal ha møtt Balotelli i Firenze i forbindelse med lagets Serie A-start mot Fiorentina søndag. Dersom Balotelli skulle ende opp i Milano igjen, blir det kun på lån – et lån Milan ikke vil betale noe som helst for. Milan skal også ha et ønske om at Liverpool betaler deler av lønnen til Balotelli. Skulle alt gå boks, må i alle fall Balotelli få ryddet opp i det betente forholdet til eier Silvio Berlusconi. Mektige Berlusconi har tidligere kalt Balotelli «et råttent eple».

Det ryktes at Manchester United skal ha vært i hemmelige samtaler med Barcelona om Neymar, men det virker ikke sannsynlig at brasilianeren forlater Barcelona. Interessen for en annen gigant i Spania har imidlertid ikke kjølnet. Louis van Gaal skal ennå ikke ha gitt opp å signere Real Madrids Gareth Bale. Waliseren har ikke klart å bli den suksessen mange trodde og forventet han skulle bli. Ifølge Mirror kan en skuffende seriestart for Bale gjøre sitt til at United setter inn støtet like før overgangsvinduet stenger.

Samtidig som van Gaal trolig bør se seg om etter en spiss som kan gi klubben litt mer å vise til fremover på banen, svirrer fremdeles David de Gea-saken konstant rundt nederlenderen. Ifølge Mirror har forholdet mellom de Gea og van Gaal brutt fullstendig sammen. Den spanske keeperen har et sterkt ønske om å forlate Manchester United, men rødtrøyene er bestemt på at de Gea ikke får lov til å forlate klubben før kontrakten går ut neste sommer med mindre Real Madrid møter deres ønske om en overgangsum på rundt 450 millioner kroner. 

Daily Star hevder å vite at Arsenal kan få napp etter gjentatt forsøk på storfisken Karim Benzema. Avisen skriver at Real Madrid kan komme til å akseptere et salg av Benzema dersom Arsenal bestemmer seg for å legge inn et bud på 650 millioner kroner. 

I lørdagens rykter skrev vi at Chelsea omsider skal ha klart å lande Juventus-juvelen Paul Pogba. Det kommer til å koste dersom overgangen går i boks. Nå skriver The Times at José Mourinho skal være villig til å la Ramires og Juan Cuadrado dra andre veien for å få Pogba-avtalen i stand. Juventus har tidligere vist interesse for både Cuadrado, Willian, Ramires og Oscar. 

Chelseas jakt på en ny midtstopper fortsetter. Det er ventet at klubben kommer til å legge inn et nytt bud på John Stones i løpet av den kommende uken. Samtidig skriver Daily Mail at Mourinho har sjekket muligheten for å hente sin tidligere elev Raphaël Varane fra Real Madrid. Så gjenstår det å se om Chelsea får inn en midtstopper til å fylle hullet som er i ferd med å åpne seg etter John Terry.

Tottenham har ikke klart å få i gang Harry Kane denne sesongen. Fjorårets Premier League-sensasjon står uten scoringer på de tre første kampene – nå kan han få selskap på topp. For ifølge Metro har Tottenham vært i kontakt med Alexandre Pato. Den brasilianske spissen er for øyeblikket på lån i Sao Paulo. Tottenham solgte Kanes eneste spissutfordrer, Roberto Soldado, til Villarreal forrige uke.

Men det er ikke bare Tottenham som kobles til Pato. Ifølge Telegraph er både Chelsea og Manchester United blitt tilbudt å kjøpe den tidligere Milan-spissen for rundt 140 millioner kroner. 

Mirror skriver at Crystal Palace ikke har gitt opp håpet om å signere QPR-spiss Charlie Austin. Med Glenn Murray ryktet bort fra klubben, kan Alan Pardew se seg nødt til å gjøre et siste fremstøt før overgangsvinduet stenger.