Sarpsborg  20150812.
NM fotball 2015, kvartfinale: Sarpsborg - Odd (2-1). Sarpsborgs Patrick Mortensen (m svettebånd) og kaptein Steffen Ernemann jubler for det avgjørende 2-1-målet under cupkampen mellom Sarpsborg og Odd.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix FOTO: NESVOLD, JON OLAV /
Sarpsborg 20150812. NM fotball 2015, kvartfinale: Sarpsborg - Odd (2-1). Sarpsborgs Patrick Mortensen (m svettebånd) og kaptein Steffen Ernemann jubler for det avgjørende 2-1-målet under cupkampen mellom Sarpsborg og Odd. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix FOTO: NESVOLD, JON OLAV /

Rekdal tror på Sarpsborg og Strømsgodset

Håndplukket tre norske kamper til søndagens oddstips!

SARPSBORG 08 - AAFK (TIPPELIGAEN) H: 1,80 U: 3,50 B: 3,70
Sist hjemmekamp vant Sarpsborg 2-1 over Odd i cupen, og de er nå klare for semifinale i Stavanger i september. Forrige helg ble det 0-0 og poengdeling i Molde. Viktig for Sarpsborg å begynne å ta poeng igjen etter en mager periode, og uavgjort mot Molde er fullt ut akseptabelt for dem. Poenget betyr at Sarpsborg 08 har 20, og befinner seg dermed bare ett foran Start og Mjøndalen. Aalesund har tatt tre strake seire på hjemmebane, sist 2-1 over Strømsgodset. Det er hjemme det skjer for Aalesund, hvor de er 4-1-0 på de siste fem. Borte er det verre. Aalesund har fem strake bortetap. Hansen, Bellaid og Thomassen er ute for Sarpsborg 08, mens Aalesunds Magne Hoseth fortsatt sliter litt med skade.

Spill Premier League-manager!

STRØMSGODSET - START (TIPPELIGAEN) H: 1,32 U: 4,45 B: 7,75
Det er ikke lett å bli klok på Strømsgodset. BP-effekten så ut til å henge ved, og laget var vel ganske friskmeldt. Etter 6-0 seier i Tromsø gikk de på tap for Stabæk og Aalesund. Dermed ligger de fortsatt litt bak i medaljekampen. Det kan de gjøre noe med her, for de møter et Start i fritt fall. Start har tapt fem strake kamper og sluppet inn ni mål på de to siste kampene. Folk snakker om en Start-krise nå, og det er kanskje ikke så veldig rart for nå er de á poeng med Mjøndalen i nedrykksstriden. Det er ingen nye skader for disse lagene, Godset får tilbake Gustav Vikheim fra karantene, og det vil hjelpe. Det begynner å se stygt ut for Start nå.

Sjekk alle våre oddstips - nye hver dag!

TROMSDALEN - FK SENJA (ODDSEN-LIGAEN) H: 1,40 U: 4,40 B: 4,25
Oddsen-ligaen avd 1. KFUM er suverene serieledere med 43 poeng, ni foran Grorud, Kjelsås og Tromsdalen. Tromsdalen spilte 3-3 borte mot Kjelsås sist, hjemme er de 6-0-2 så langt. Hjemmetapene kom for Kjelsås og Harstad. Nyopprykkede Senja har en god sesong. De er nå 6-1-1 på de siste åtte, tapet kom for KFUM. De har blant annet en sterk borteseier over Grorud. Skal opp mot Tromsdalen her, og statistikken taler i mot Senja. De har tapt alle kampene de har spilt mot Tromsdalen i nyere tid, noen ganger svært stygt som 0-8 i Tromsdalen i 2011. Hjemmelaget er klare favoritter.