Mål-Mahrez ødela for Spurs

Leicester fortsatt ubeseiret i Premier League

Leicester - Tottenham 1-1

Se sammendrag øverst i saken. 

Claudio Rainieri har aldri tapt mot Tottenham i ligasammenheng. Lørdag fortsatte han den gode trenden da Leicester holdt Harry Kane og co til uavgjort.  

Ett minutt - to mål
For etter en sjansefattig første omgang, eksploderte det i løpet av ett minutt på King Powers Stadium. 

Først scoret Dele Alli sitt første mål for Tottenham. Ett snaut minutt senere svarte hjemmelaget ved toppscorer Riyad Mahrez. Algerieren er nå oppe i fire mål for Leicester, som har fått en kanonstart på sesongen med syv poeng på tre kamper.  

– I dag var det en vanskelig og tøff kamp. Vi visste at Spurs er et godt lag.  Men vi kjempet og dette poenget var veldig viktig for oss, sier Mahrez etter kampen.  

Tottenham på sin side har fortsatt til gode å vinne denne sesongen og står med to poeng på tre kamper.  

Leicester snytt for straffe?
To avslutninger – en til hvert av lagene – var fasiten etter en relativt søvndyssende første omgang. Like før pause gikk Mahrez i bakken etter at Jan Vertonghen dro ned angriperen i sekstenmeteren. 

Dommeren lot spillet gå videre, men i TV 2s studio var man i pausen overbevist om at det burde vært straffe til hjemmelaget. 

– Det ser ut som straffe. Dommeren stod der og så alt. De var en dårlig avgjørelse av Martin Atkinson, mente Gus Poyet.  

På tampen holdt Leicester på å stikke av med alle tre poengene, men headingen til Wes Morgan gikk rett på Hugo Lloris i Spurs-målet.