Klikk for å endre bildetekst
Klikk for å endre bildetekst

Gravid værdame mobbet:
Eli Kari reagerer

Gravide Katie Fehlinger (41) får støtte av Eli Kari Gjengedal (44) som selv var høygravid på skjermen. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den amerikanske værmelderen Katie Fehlinger (41) er gravid med tvillinger i 8. måned. Det stopper henne likevel ikke fra å dra på jobb og melde været for beboerne av Philadelphia. 

Tidligere denne uken fikk hun likevel nok da flere mennesker ga henne tilbakemelding på hvordan hun så ut og ikke jobben hun gjorde. Det melder det amerikanske magasinet People.

«Stappet pølse»

I følge Fehlinger fikk hun tilbakemeldinger om at hun så ut som en stappet pølse, og bare burde komme seg av skjermen så snart som mulig. 

I et Facebook-innlegg tar Fehlinger nå et oppgjør med nettmobberne, og sier at hun heller vil se ut som hun gjør og få sunne barn enn omvendt. I tillegg ber hun folk tenke seg om før de kritiserer hvordan folk som er på TV for å gjøre en jobb ser ut.

IKKE GREIT: Eli Kari Gjengedal reagerer sterkt. (Foto: Marit Hommedal)
IKKE GREIT: Eli Kari Gjengedal reagerer sterkt. (Foto: Marit Hommedal)

Les hele innlegget nederst i saken!

TV 2s værmelder Eli Kari Gjengedal er helt enig med Fehlinger, og synes det er forferdelig at noen kan si noe så stygt til en gravid kvinne. 

Eli Kari var selv gravid på TV

– Jeg har selv fått mange negative tilbakemeldinger av seere, og det gjør selvfølgelig vondt uansett, men svir litt ekstra når du er gravid, sier Gjengedal.

Gjengedal gikk selv gravid på TV, og fødte kun fem dager etter hun hadde gitt sin siste værmelding. Hun forteller at responsen fra seerne hun fikk under graviditeten var overraskende støttende. 

– De fleste seerne hadde fulgt graviditeten min på skjermen, så jeg fikk hovedsakelig positive tilbakemeldinger og hjemmestrikkede luer og sokker i posten da jeg ikke var på jobb lenger, sier Gjengedal.

Likevel avslører hun at det ikke er en lett bransje å være i, og at hun får nok av negative tilbakemeldinger hun også. 

– Folk har veldig lett for å kommentere på hvordan du ser ut. Hvis jeg går opp i vekt får jeg høre det av seerne med en gang, sier Gjengedal.

Stenger kritikken ute

– Det er jo aldri hyggelig, men det er noe man bare må stenge ute for å fortsette å gjøre en god jobb, legger hun til. 

Fehlinger mener likevel at det er kritikerne sitt ansvar å slutte å være stygge i munnen, og ikke værmelderne sitt ansvar å stenge kritikken ute.

– Hvis du ikke har noe hyggelig å si, så ikke si det i det hele tatt, sier den gravide 41-åringen på Facebook.