Fotballryktene: – Manchester United byr på Odd-stjerneskudd

Manchester United vil betale 28 millioner kroner for Odds Rafik Zekhnini (17).  Få med deg ryktene her!

Se Premier Leaks i videovinduet øverst på siden!

Den nærmer seg med stormskritt. Datoen overgangsvinduet stenger. Men det er mange dager og mange fotballrykter til vi skriver 1. september.

Så det er bare til å komme i gang med lørdagens utgave, og det er litt av noen rykter som svirrer i Fotball-Europa:

17-åringen Rafik Zekhnini har vært en åpenbaring for Odd i sommer. Torsdag imponerte han mot Dortmund. Nå melder Telemarksavisa at Manchester United har lagt inn et bud på tre millioner euro, rundt 28 millioner norske kroner, på stjerneskuddet, som har Manchester United som favorittklubb.

Odd har ikke kommentert saken, men Zekhnini selv sier til avisen at «Det er klart dette er moro, men jeg tenker ikke så mye på alle ryktene som går om dagen. Jeg stortrives i Odd».

Tore Andersen, som normalt forhandler kontrakter for Odd, og Odds daglige leder, Einar Håndlykken, sier til TV 2 Sporten at de ikke kjenner til et bud fra den engelske storklubben.

United-direktør Ed Woodward har måttet tåle mye kritikk i sosiale medier etter at Pedro ikke endte opp på Old Trafford. Det er ennå uvisst om Chelsea snappet 28-åringen foran nesen på United, eller om de røde fra Manchester rett og slett bestemte seg for ikke å signere ham. Samtaler mellom United og Barcelona skal i alle fall ha funnet sted, men ikke bare rundt Pedros fremtid. Den britiske tabloiden The Sun hevder nemlig å vite at Woodward har vært i Barcelona tre ganger i løpet av den siste måneden. I saken, som omtales som «World Exclusive», skriver avisen at United skal ha vært i hemmelige samtaler med Barcelona om Neymar. Ja, du leste riktig. Neymar. United skal til og med ha kommet med et «dumdristig» bud på Barcelonas nest viktigste spiller. Med en rapportert utkjøpsklausul på svimlende 1,76 milliarder kroner, og en helt sentral rolle i laget, spørs det om Uniteds forsøk på å lokke brasilianeren til Manchester ikke blir i overkant vanskelig. 

The Sun skriver også i sin lørdagsutgave at Chelsea omsider skal ha klart å sikre seg verdens kanskje mest ettertraktede midtbanespiller. Juventus skal ha takket ja til et bud på 890 millioner for Paul Pogba. Dersom opplysningene viser seg å stemme, vil Chelsea gjennomføre sommerens største overgang i fotballverdenen. 

Daily Star skriver også at Chelsea ser ut til å ha klart kunststykke å hente Pogba. Samtidig skriver avisen at London-klubben er forberedt på å øke budet på John Stones til 516 millioner kroner. Everton har vært bestemt på at de ikke vil selge Stones, men det spørs om de klarer å stå på det dersom summen stiger og spilleren selv bestemmer seg for at han vil til London. Flere medier melder nemlig at Stones skal være innstilt på å levere inn et ønske om å forlate klubben for å få en drømmeovergang til Chelsea på plass.

Samtidig som ryktene rundt Pogba og Stones svirrer rundt Chelsea, skal de blå være villig til å lytte til tilbud på kantspilleren Victor Moses. Det er ventet at Moses vil få minimalt med spilletid denne sesongen, spesielt ettersom Pedro også er blitt Chelsea-spiller, og både Aston Villa og Tottenham skal ha vist interesse. Det skriver ESPN.

En av sommerens aller største, om ikke den største, overgangssagaer virker å gå mot slutten. The Guardian skriver at Kevin De Bruyne etter mye frem og tilbake blir Manchester City-spiller. Wolfsburg skal ha akseptert et bud i området rundt 650 millioner kroner. Den belgiske 24-åringen, som angivelig er enig med City om de personlige betingelsene, blir dermed klubbens femte signering i sommer etter at Raheem Sterling, Nicolás Otamendi, Fabian Delph og Patrick Roberts har vandret inn portene på Etihad. De Bruyne skal ha blitt tilbudt en femårskontrakt med en ukelønn på 2,5 millioner kroner. 

Ifølge Daily Mirror kan City også komme til å kvitte seg med noen spillere før overgangsvinduet stenger. River Plate skal nemlig være interessert i å hente Martin Demichelis til Argentina. 

Everton er i ferd med å signer forsvareren Ramiro Funes Mori fra nettopp River Plate. Dermichelis er nok tenkt som en erstatter for 24-åringen, som ifølge Sky Sports skal gjennomgå den medisinske testen på Goodison lørdag.

Fremtiden til David de Gea i Manchester United er fremdeles meget usikker. En overgang til Real Madrid har ennå ikke materialisert seg. United krever at den spanske gigantklubben betaler 370 millioner kroner – eller 280 millioner kroner pluss Keylor Navas som en del av avtalen. Det skriver Marca.

Charlie Austin var en åpenbaring i Premier League forrige sesong med 18 scoringer på veien mot nedrykk for QPR. Mange trodde nok at spissen kom til å bli værende i Premier League, men foreløpig spiller Austin Championship. Det ser ikke ut til å endre seg med det første. Norwich skal ha vært interessert i å hente Asutin, men Canaries la aldri inn et bud på de 190 millioner kronene som QPR krever. Nå skal Norwich ha gitt opp. Det skriver Daily Mirror. Rangers og Leicester har også vist interesse for Austin.

Av andre spissrelaterte nyheter kan The Guardian melder at Bournemouth har lagt inn et bud på om lag 65 millioner kroner for Crystal Palaces Glenn Murray.