Middlesbroughs Christian Stuani feirer scoring mot Oldham i ligacupen. FOTO: SIMON COOPER /
Middlesbroughs Christian Stuani feirer scoring mot Oldham i ligacupen. FOTO: SIMON COOPER /

Rekdals oddstips: Engelsk fotball

Håndplukket tre engelske ligakamper fra Langoddsen - sjekk oddstipset.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

MIDDLESBROUGH - BRISTOL CITY (CH) H: 1,52 U: 3,60 B: 4,95
Championship. Middlesbrough har startet greit med uavgjort mot Preston og Derby borte, samt 3-0 over Bolton hjemme. De er også videre i ligacupen med 3-1 over Oldham. Aitor Karanka, tidligere Athletic Bilbao og Real Madrid, har gjort det bra som trener i Middlesbrough. Han har ingen nye skader å bekymre seg for, det betyr at Baptiste, Abella og Williams er skadet. Bysbarnet Jonathan Woodgate er tilbake fra skade. Nyopprykkede Bristol City tapte de to første kampene for Sheffield Wednesday og Brentford, men sjokkerte Leeds på onsdag. Lå da under 0-2 til det var igjen 89 minutter, så scoret de to ganger. Luke Freeman (M) soner karantene for Bristol, mens keeper Frank Fielding er skadet. Ben Hamer vokter målet slik han har gjort det hittil.

Spill Premier League-manager!

QPR - ROTHERHAM (CH) H: 1,65 U: 3,35 B: 4,30
Championship. QPR skuffet i serieåpningen med tap 0-2 for Charlton, men fulgte opp med 2-2 mot Cardiff og en sterk 3-2 seier over Wolves på bortebane. Klar bedring der. Alex Smithies kan starte i mål for QPR her, han er nysignert keeper. Tidligere førstekeeper Rob Green er på vei til Premier League og antagelig West Ham. Jamie Mackie er usikker. Rotherham har startet svakt med tap for MK Dons, Nottingham Forest og bare 0-0 mot Preston. Altså ett poeng mot to nyopprykkede lag. Mattock, Newell og Frecklington er skadet, mens Broadfoot soner karantene for bortelaget.

Sjekk alle våre oddstips - hver dag!

TRANMERE - BOREHAM WOOD (NATL) H: 1,50 U: 3,45 B: 4,60
Stakkars Tranmere Rovers har rykket ned to divisjoner på to år, og befinner seg nå i National League, tidligere Conference. Nå går de for en retur til League Two, og de har tatt ti poeng på de første fire kampene. De har slått Woking, Gateshead og Halifax Town, samt spilt 0-0 mot Braintree. Nå møter de Boreham Wood, som står med seier over Halifax og tre strake tap for Eastleigh, Gateshead og nå sist Forest Green Rovers. Liam Hogan og James Norwood er skadet for Tranmere, mens Boreham Wood mangler midtbanespiller Billy Clifford grunnet karantene.