SKUESPILLERINNE: Ronda Rousey har mange talenter, og spilte blant annet i filmen Fast Seven som kom ut tidligere i år. Her fra premieren. (Foto: AFP)
SKUESPILLERINNE: Ronda Rousey har mange talenter, og spilte blant annet i filmen Fast Seven som kom ut tidligere i år. Her fra premieren. (Foto: AFP)

Brækhus-rival møter UFC-mester

Ronda Rousey (28) møter Holly Holm (33) til Ultimate Fighting Championship-duell.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ronda Rousey er en stor MMA-stjerne i USA og ubeseiret UFC-mester i sin vektklasse. 

Fredag avslørte Rousey, som også spilte i Hollywood-filmen Furious Seven, at hun møter Holly Holm til duell den 2. januar 2016. 

Møttes aldri til kamp

Amerikanske Holly Holm drev tidligere med boksing, og var lenge en av Cecilia Brækhus sin hovedrival. De to møttes aldri til boksekamp, til tross for et stort ønske fra Brækhus sin side.

Brækhus prøvde lenge å forhandle seg til en duell med Holm, og da begge parter endelig kom til enighet – bestemte Holm seg for å legge opp boksekarrieren, og fortsette videre med MMA.

En av de viktigste kampene i kvinneboksing ble dermed aldri noe av.

I kjølvannet av dramatikken mellom Brækhus og Holm var det flere som hevdet at Holm var feig, men det er ikke slik Rousey ser på henne. Ifølge Rousey er Holm den største utfordringen i karrieren hennes så langt.

Det var på Good Morning America fredag at Rousey avslørte nyhetene om den kommende duellen.

Stor utfordring

– Holly Holm er definitivt den største utfordringen min så langt, og jeg er superspent på å møte henne til kamp, sa Rousey.

Da Rousey ble spørt om hun var bekymret for å møte Brækhus sin gamle rival, var svaret likevel enkelt: 

– Absolutt ikke, jeg kan slå hvem som helst. 

Duellen finner sted 2. januar 2016, og dermed kan vi bare anta at det blir en ganske så stille og rolig nyttårsfeiring på både Rousey og Holm i år.