KAPTEIN PÅ MATHISENS LAG: Pål André Helland. Foto: Ned Alley
KAPTEIN PÅ MATHISENS LAG: Pål André Helland. Foto: Ned Alley

Jesper Mathisens Tippeligamanager-tips:
– Helland er selvsagt kaptein!

– Jeg er utrolig imponert over hvor gode Rosenborg har vært denne sesongen, skriver TV 2s fotballekspert Jesper Mathisen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Lillestrøm-Tromsø på TV 2 Zebra og TV 2 Sumo fredag kl. 19.00!

Jeg er utrolig imponert over hvor gode Rosenborg har vært denne sesongen. Ikke bare i Tippeligaen, men også det de nå holder på med utenfor Norges grenser. Seieren deres i går mot god motstand viser igjen hvilken fantastisk form de er i, og hvilken enorm selvtillit samtlige spillere har for øyeblikket.

Pål André Helland er selvfølgelig den spilleren som spiller med aller mest selvtillit. Han er kanskje ikke banens beste i hver eneste kamp, men han er involvert i det aller meste Rosenborg skaper fremover i banen. Det gir poeng på TL-manager og derfor er han også selvskreven som kaptein på «FC Mathisen».

Jeg fikk dessverre ikke sett RBK sin kamp i går for jeg valgte å se Odd sin sjokkåpning mot Dortmund. Da Odd gikk opp i 3-0 skjønte jeg ingen verdens ting. Plutselig så Fredrik Nordkvelle ut som en spiller helt i verdenstoppen, og Zekhnini så ut som verdens største talent. Til slutt ble det for tøft for Dag Eilev og hans utvalgte, men de skal ha for å gjøre en helt eventyrlig omgang mot det som for ikke veldig lenge siden var et av verdens beste lag. Jeg tror ingen som var på kamp i Skien i går gikk skuffet hjem. Asbjørn Myhre ba om mer oksygen på 3-0. Det tror jeg det var flere på Skagerak Arena som trengte i går!

Tippeligaen begynner allerede nå i kveld med Lillestrøm-Tromsø og Erling Knudtzon er tilbake på laget mitt. Han blir igjen valgt som spiss for LSK, og når han står oppført som midtbanespiller på spillet så må jeg ha han med! Tromsø har ikke sett bra ut bakover på banen i år, og jeg tror ikke de holder nullen i kveld heller.

  • Ukens lag:

Keeper: Rossbach
Forsvar: Ruud, Vilsvik, Tokstad
Midtbane: Fossum, Wikheim, Midtsjø, Knudtzon
Angrep: Diomande, Helland(C), Søderlund