DJ-duoen Broiler:
– Å være her føles helt sykt

Drømmen gikk i oppfyllelse for Simen og Mikkel som fikk spille på Tomorrowland- festivalen i Belgia.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mikkel Christiansen (23) og Simen Auke (24) har tatt steget fra å lage rølpemusikk til å spille på electronica-festivaler foran tusenvis av fans i Europa.

Denne sommeren har de to gutta fra Drammen reist rundt i Europa, med spillejobb på Tomorrowland-festivalen i Belgia som høydepunkt.

Broiler er ikke ikke de første fra Norge som spiller på festivalen. Kygo var en av hovedattraksjonene der i fjor.

– Det å få spille her på Tomorrowland har vært en stor drøm for oss i mange år. Jeg husker for fire år siden, da sa jeg til meg selv at jeg ikke skulle dra hit før jeg spilte her selv. Å være her i dag føles ganske sykt, sier Mikkel Christiansen.

Uvanlig høy puls

Tomorrowland-festivalen er det største electronica-festivalen i verden, og foregår i den lille belgiske byen Boom, utenfor Antwerpen. Den startet i 2005 og besøkes av 400.000 mennesker hvert år.

Drammensguttene merket presset da de spilte på festivalen i juli. Mikkel hadde pulsmåler før de gikk opp på scenen som viste 130 i puls.

– Selvom vi er nervøse før hver spillejobb, så kjente vi på det litt ekstra. Pulsen min var ganske mye høyere i dag enn den har vært på andre spillejobber. Så det kiler litt ekstra i magen, sier Mikkel Christiansen.

En drøm

Suksessen de har opplevd de siste årene har vært formidabel, og de innrømmer at de ikke hadde sett for seg å spille foran tusenvis av fans i utlandet.

– Dette var en fjern drøm for fire år siden, avslutter Simen Auke.