Steaua-trener trakk seg etter Rosenborg-tapet

Fullstendig kaos i Steaua etter tapet for Rosenborg.

Steaua-trener Mirel Radoi trekker seg som trener etter 0-3-tapet for Rosenborg i kvalifiseringen til Europaligaen torsdag.

Se høydepunktene fra kampen øverst i saken!

– Jeg vil gå

Det melder det rumenske nettstedet sport.ro.

– Jeg vil gå av, sa Radoi i garderoben fredag før treningen før han satte seg i bilen og dro.

Rosenborg ydmykte rumenerne på hjemmebane og har sikret seg et godt utgangspunkt foran returkampen kommende torsdag. Etter kampen i går sa Radoi at utgangspunktet var vanskelig og at de neppe hadde en sjanse i Trondheim.

– Det umulig for oss å kvalifisere oss. Det var ikke viktig at vi dominerte, det er flaut å tape slik, sa trenere etter gårsdagens kamp.

At klubben er på randen av kaos og anarki etter tapet bedrer neppe deres sjanser i returoppgjøret.

Slo av telefonen

Klubbeier Gigi Becali skal ikke ha ønsket et trenerskifte og prøver nå og overtale treneren om å fortsette i klubben. Dessverre for klubbeieren skal Radoi ha slått av telefonen.

Etter kampen annonserte klubbeieren at han ønsket å selge klubben. Becali skal ikke ha penger til å betale lønningene til spillerne. Rett etter kampslutt i går annonserte eieren at de slipper spissen Tade fra klubben. Steaua-spilleren spilte gårsdagens kamp.

Becali skal også ha annonsert at spillerne kunne forvente seg et lønnskutt på 50 prosent og at flere spillere skal være aktuelle for salg.

Steaua har hatt en skuffende sesongstart. Klubben ligger på sjetteplass med ti poeng på de første syv kampene. I kvalifiseringen til Mesterligaen ble Partizan for sterke i tredje kvalifiseringsrunde.

Titi Dumitriu, Mihai Stoichita og Nicolae Dica er aktuelle for å overta jobben etter Radoi.