Stabæk har mottatt bud på Diomande

Sportslig leder i Stabæk Inge André Olsen tror interessen rundt spissen vil øke.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Interessen rundt Stabæk-spissen Adama Diomande er stor, og flere tyske og nederlandske klubber satt på tribunen forrige søndag for å studere spissen i kampen mot Lillestrøm.

Se Diomande herje mot Lillestrøm øverst i saken!

Stabæk skal ha fått flere konkrete henvendelser på Diomande og det er belgiske og nederlandske klubber som ønsker å sikre seg spissens signatur. TV 2 vet at klubben også ha mottatt et konkret bud på spilleren.

Budet er ikke på det nivået Stabæk ønsker

Da det norske overgangsvinduet er stengt har ikke Stabæk mulighet til å hente inn noen erstatter og har satt en pris på Diomande deretter. Prisen skal være på 15 millioner kroner. Etter det TV 2 erfarer er ikke det konkrete budet på det nivået Stabæk ønsker seg.

Sportslig leder i Stabæk Inge André Olsen ønsker ikke å kommentere opplysningene til TV 2.

– Vi har vært veldig åpen om interessen rundt en del av våre spillere og jeg føler at vi ikke har noe nytt å melde. For øyeblikket spiller Stabæk fantastisk fotball og det er hyggelig for klubben at det er interesse rundt spillerne våre. Vårt mål til høsten er å jakte på RBK, sier Olsen til TV 2.

– Uavhengig av spiller, så sitter det langt inne å akseptere et bud så lenge det ikke er snakk om veldig mange penger, fortsetter Stabæks sportslige leder.

– Helt umulig å si om han er i Stabæk da

Olsen tror og forventer at interessen for Diomande øker når overgangsvinduet stenger, spesielt hvis spilleren og laget fortsetter den sterke formen. 1. september klokken 18 stenger vinduet. Han tør ikke å love at Diomande er Stabæk-spiller etter den datoen.

– Nei, det er helt umulig å si om han er i Stabæk da. Det kan ingen klubber love med spillerne sine om de ikke har en milliard i banken, fortsetter Stabæk-lederen, som ikke ønsker å si noe om hvilke klubber som har meldt sin interesse.

– Det er klubber fra renommerte ligaer, avslutter Olsen.

Diomande sa selv etter kampen mot Lillestrøm at han ikke mister fokus av alle spekulasjonene.

– Jeg har ikke tenkt så mye på det. Jeg tar en kamp av gangen, forklarte spissen når TV 2 konfronterer ham om interessen.