Fotballryktene: – Van Gaal mener denne spilleren vil gjøre United til tittelkandidat

Og Chelsea kan endelig få napp på Everton-spiller.

Snart stenger overgangsvinduet for sommeren.

Nå nærmer det seg snart siste sjanse for å forsterke laget før høstsesongen. Her er et knippe rykter som svirrer fredag.

Manchester United tapte kampen mot Chelsea om å hente Pedro. Etter det sviende nederlaget på overgangsmarkedet har Louis van Gaal fått øynene opp for Southamptons Saido Mané. The Telegraph skriver at Manchester United ønsker å åpne med et bud på 20 millioner pund for spissen.

Sagaen om David de Gea er neppe over med det første og nå skriver flere britiske medier blant annet The Sun og Daily Mail at overgangen er aktuell igjen. Sistnevnte skriver at Real Madrid ønsker å by Keylor Navas pluss penger for Manchester United-keeperen.

Men kanskje kan det friste mer med Gareth Bale. Daily Mail skriver at Louis van Gaal ønsker å lokke stjernen til Old Trafford og at nederlenderen mener det er en signering som vil gjøre Manchester United om til tittelkandidater. Så gjenstår det å se om Real Madrid vil slippe spilleren.

Etter en marerittaktig sesongstart har Jose Mourinho åpnet lommeboken den siste uken og hentet Abdul Rahman Baba og Pedro. Nå skriver The Sun at midtstopper John Stones kan være nestemann inn portene på Stamford Bridge. Avisen skriver at Everton-spilleren kan sjokkere med å legge inn en «transfer request» for å sikre seg drømmeovergangen.

Med Pedro inn på Stamford Bridge ønsker Chelsea å kvitte seg med Victor Moses eller Juan Cuadrado. The Telegraph skriver at klubben ønsker lytte til eventuelle bud for spillerne.

Liverpool kan være kvitt Mario Balotelli for sesongen. Ifølge Tuttomercato gjengitt av The Mirror skal spissen ha akseptert å gå på lån til Lazio denne sesongen. Dermed ser marerittet ut til å være over på Anfield.

Etter en forsiktig start på sesongen er Mauricio Pochettino ute etter å forsterke Tottenham med Saido Berahino. The Independant skriver at Spurs er villig til å bla opp 20 millioner pund for spissen.

En annen spillere som kan være på vei inn porten på White Hart Lane er Southamptons Victor Wanyama. Tottenham skal være villig til å by 16 millioner pund for spilleren ifølge Daily Mail.