Bekreftet: Pedro klar for Chelsea

José Mourinho snøt Louis van Gaal for Pedro.

Pedro er klar for Chelsea. Det melder klubben på sin hjemmeside.

Se Pedros brassescoring for Barcelona fra forrige sesong øverst!

Pedro har i sommer vært koblet til Manchester United, som hele tiden har hatt et ønske om å tilknytte seg flankespilleren. De to partene skal også ha vært enige om de personlige betingelsene, men i tolvte time dukket altså Chelsea opp og kuppet overgangen.

– Jeg er veldig glad for å være her. Jeg gleder meg til å starte på mitt Chelsea-eventyr og å fortsette og vinne titler. Takk til klubben og supportere for å ha gitt meg muligheten til å iføre meg den blå drakten, sier Pedro til Chelseas hjemmeside. 

Om lag 230 millioner kroner
Onsdag meldte flere engelske og spanske medier at Pedro var i London for å gjennomføre den medisinske testen, og nå er altså bekreftelsen på overgangen kommet.

Pedro hadde en utkjøpsklausul i kontrakten med Barcelona som sa at klubben måtte akseptere bud på over 280 millioner kroner. Chelsea fikk midtbanespilleren for 275 millioner.

Allerede tirsdag kveld meldte BBC, The Guardian og Sky Sports at overgangen var i boks.

– Fra legende til en vits
Dermed ryker nok en storsignering for Manchester United, og i de sosiale mediene latterliggjøres styreformann Ed Woodward av de som mener at det er ham som er årsaken til at også denne signeringen går i vasken.

– Manchester Uniteds «transferguru» Ed Woodward er nok en gang en trend på Twitter for helt feil årsaker, tvitrer fotballkjenneren Kevin Palmer.

– Først Ramos, så Otamendi og nå Pedro. Det som startet positivt for Ed Woodward og Manchester United i sommer er i ferd med å utvikle seg til en farse, melder Sam Lyon.

Sjekk hvilke andre stjerner Manchester United skal ha forsøkt å kjøpe med Ed Woodward som direktør her.