Foto: Facebook.com/KinberlyNovaesMMA
Foto: Facebook.com/KinberlyNovaesMMA

MMA-utøver var gravid i seks måneder uten å vite om det – vant tittelkamp 12 uker på vei

Kinberly Novaes slet med å komme seg ned i matchvekt. 

Den brasilianske MMA-utøveren Kinberly Novaes slet med å komme seg ned i matchvekt til den kommende kampen mot Jocelyn Jones 21. august. 

Ifølge mmafighting.com følte 24-åringen seg trøtt og slapp og orket neste ikke trene.  

– Jeg gikk på en streng diett for å komme meg ned i vekt og la faktisk på meg en kilo i løpet av seks dager. Magen min var hard, så jeg trodde jeg hadde tarmproblemer. Jeg tokavføringsmiddel, men massøren min mente jeg heller burde ta meg en tur til legen, forteller Novaes. 

Vant tittelkamp 12 uker på vei
Da hun og MMA-kjæresten Jacson Carvalho til slutt kom seg til legen fikk de beskjed om at hun var seks måneder på vei.

– Jeg begynte å gråte og løp ut fra sykehuset. Men jeg innså til slutt at dette var gode nyheter. Jeg trodde jeg var syk, men så var jeg gravid i stedet, sier hun. 

17. mai vant brasilianeren en Noxii-tittelkamp i 52-kilosklassen mot Renata Baldan i Brasil. Da var hun tre måneder på vei. 

– Jeg var litt bekymret fordi jeg trente hardt, slåss og jobbet hardt for å komme ned i vekt før den første kampen. Og jeg har trent hardt for å komme meg i form til denne kampen. Men legen sier at alt er fint og at babyen er sunn og frisk. 

Promotør: – Burde oppdaget det
Arrangøren av 24-åringens første kamp, sier til mmafighting.com at han burde oppdaget at hun var gravid før han lot henne slåss mot Baldan. 

– Dette var mitt første arrangement. Jeg spurte etter HIV- og heptatitt-tester, men flere av dem sendte ikke meg resultatene. Jeg lot dem slåss fordi de ønsket virkelig å gjennomføre kampene, så det er min feil. Men jeg takker Gud for at alt står bra til med babyen, sier Noxii-promotør Bruno Barros.  

 Novaes har nå trukket seg fra den planlagte kampen mot Jones. Hun og kjæresten annonserte nylig gravidieten på Facebook.