KERALA GIR OPP RIISE: Dermed er alt duket for at John Arne Riise spiller for Delhi Dynamos.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
KERALA GIR OPP RIISE: Dermed er alt duket for at John Arne Riise spiller for Delhi Dynamos. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

– Riise blir lagkamerat med Anders Svensson i Delhi Dynamos

Kerala Blasters bekrefter at John Arne Riise ikke kommer til klubben.

John Arne Riises India-eventyr skulle etter planen begynne i Kerala Blasters. Riise skrev under på en foreløpig kontrakt med Blasters i begynnelsen av juni, men venstrebacken gjorde helomvendig i siste liten og ønsket i stedet å signere for divisjonskollega Delhi Dynamos.

Kerela sendte den foreløpige kontrakten til ligaledelsen, som så måtte avklare Riises overgang til Delhi.

Nå ser det ut til at Riise blir Dynamos-spiller. Kilder forteller til Times of India at Blasters har løst Riise fra kontrakten. 

– Vi har allerede annonsert at Carlos Marchena blir vår «marquee player». Det er indikasjon god nok. Riise er et ikke-tema nå. Han kommer ikke til å spille for oss, sier Kerala Blasters-manager Viren D'Silva. 

Hver klubb i India skal ha en såkalt «marquee player», en stjernespiller, i troppen. 

I Delhi Dynamos vil Riise bli lagkamerat med svenske Anders Svensson. Den tidligere Southampton-spilleren skal være nær en overgang til Dynamos. Også den tidligere Chelsea-spilleren Florent Malouda skal spille for klubben, som vil ledes av den brasilianske legenden Roberto Carlos.

Ifølge Times of India skal ytterligere to brasilianske stjernespillere være på vei.