DRAGKAMP OM PEDRO: Nå har Chelsea kastet seg inn i kampen om Barcelonas Pedro. FOTO: ADAM DAVY /
DRAGKAMP OM PEDRO: Nå har Chelsea kastet seg inn i kampen om Barcelonas Pedro. FOTO: ADAM DAVY /

Hevder Chelsea vil kuppe Pedro-overgang

Manchester United får kamp om Barcelona-spilleren.

Valencia-forsvareren Nicolas Otamendi har i lang tid vært koblet til Manchester United, men den siste uken har byrival Manchester City kastet seg inn i kampen om argentinerens underskrift. Kun detaljer gjenstår før Otamendi, som ikke er med i Valencias Mesterliga-tropp mot Monaco, er klar for de lyseblå.

En annen spiller som kan havne i blått denne sesongen er Barcelonas hurtige angrepsspiller Pedro. Han er ønsket på Old Trafford, og spanjolen og Manchester United skal være enige om de personlige betingelsene, men det er fortsatt en del skjær i sjøen.

Onsdag skriver Daily Mail og Telegraph at Chelsea planlegger å kuppe overgangen.

Den spanske avisen Marca skriver at Pedro er i London for legesjekk. Chelsea skal ha lagt mer penger på bordet enn Manchester United.

Chelsea var interessert i Pedro tidligere i sommer, men José Mourinho vendte tommelen ned den gang. Nå er tonen en helt annen. Pedro er nemlig sterkt ønsket av Chelsea-eier Roman Abramovitsj, og russeren pleier å få viljen sin.

Pedro har en utkjøpsklausul på 280 millioner kroner.

Chelsea ønsker også å styrke seg bakover på banen. London-klubben la inn et tredje bud på Evertons John Stones, men det ble avslått. Hele 384 millioner kroner ville Chelsea legge på bordet for midtstopperen.