Fotballryktene: – United med gigantbud på Müller

Og City vil bruke 1,1 milliard på Otamendi og De Bruyne.  Sjekk dagens rykter her.  

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Klokken tikker og går mot deadline day. For hver dag som går, desto mindre tid blir det til å finne den eller de spillerne som skal komplettere stallen.

Her får du dagens heteste fotballrykter. 

Vi starter i Manchester. For selv om de siste rapportene går ut på at Chelsea vil gi United kamp om Pedro, er ikke Louis van Gaal typen til å sitte stille og vente på hva som skjer.

Nederlenderen har lovet fansen en storsignering og nå melder tyske Sport Bild at United har lagt inn et nytt bud på Thomas Müller etter at de tidligere  har fått avslått to monsterbud på spissen. Det nye budet skal være på 85 millioner euro – rundt 776 millioner kroner med dagens kurs. Müller scoret to mål  i sesongåpningen da Bayern München vant 5-0 mot Hamburg. Müller kan vise seg å bli en nødvendighet for van Gaal dersom Chelsea stikker av med Pedro.  

Hos byrival City sitter man visstnok bare og venter på å få offentliggjøre overgangen på den argentinske stopperen Nicolas Otamendi. I tillegg jobbes det fortsatt med å få hentet inn det belgiske stjerneskuddet Kevin De Bruyne. Ifølge Mirror vil overgangssummene på begge ligge på rundt 1,1 milliarder kroner. (415 millioner for Otamendi og 726 millioner for De Bruyne). 

Daily Express spekulerer imidlertid i om at City kan få Otamendi billigere, ettersom Valencia fortsatt skylder City 312 millioner kroner for Alvaro Negredo.  

Som nevnt tidligere, ønsker Chelsea å kuppe Pedro-overgangen fra Manchester United. Josè Mourinho har fått grønt lys av Roman Abramovitsj til å handle tre nye spillere. Den ene er John Stones. Og selv om Everton stadig avslår budene fra London-klubben, melder The Guardian at Chelsea nå vurderer et siste og endelig bud på 519 millioner kroner for stopperen.  De kan også være villige til å slenge Victor Moses eller Bertrand Traore med på lån som en del av avtalen.  

John Terry så alt annet enn fornøyd ut med å bli byttet ut i pausen mot Manchester City og engelske medier har spekulert i om det er begynnelsen på slutten for Chelsea-stopperen. Onsdag melder Daily Mail at tyrkiske Fenerbache planlegger å hente Terry gratis etter denne sesongen.  

Vi holder oss i London. For Tottenham har lagt inn bud på West Bromwich-spissen Saido Berahino. West Bromwich har imidlertid ingen planer om å selge toppscoreren fra forrige sesong og har ifølge Sky Sports avslått et bud på 234 millioner fra Spurs.  

Tottenhams byrival Arsenal,  har fått beskjed om at  de må betale minst 454 millioner kroner for PSG-angriperen Edison Cavani. Cavani har også vært linket til Manchester United, men The Gunners har også meldt sin interesse etter at Karim Benzema-overgangen ser ut til å gå i vasken. 

Leicester City har fått en god start på sesongen og ligger på andreplass på tabellen med to seire. Ifølge BBC Radio Leicester er klubben nær ved å fullføre overgangen på midtbanespilleren Gökhan Inler fra Napoli. Sveitseren spilte 19 seriekamper og scoret ett mål for Napoli forrige sesong.