STRAMME KARER: Cristiano Ronaldo og sønnen Cristiano (5) poserer sammen og flekser muskler på Instagram. FOTO: INSTAGRAM / INSTAGRAM
STRAMME KARER: Cristiano Ronaldo og sønnen Cristiano (5) poserer sammen og flekser muskler på Instagram. FOTO: INSTAGRAM / INSTAGRAM

Som far, så sønn: Ronaldo og sønnen Cristiano (5) liker å posere

Real Madrid-stjernen har lært sønnen Cristiano å posere foran kamera som en modell.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Cristiano Ronaldo (30) er godt vant med å posere foran kamera, både som fotballspiller og undertøysmodell. Nå har han begynt å lære bort modellkunstene til sin fem år gamle sønn, Cristiano.

Under tittelen: «Som far, så sønn», har Ronaldo lagt ut bilde av de to på Instagram og fått 1,6 millioner likes og over 42.000 kommentarer. Han legger ofte ut bilder av seg selv og sønnen i forkjellige situasjoner, men med dette morsomme «flekse-bildet» får de mye oppmerksomhet.

Dette bildet av gutta foran pappas Lamborghini fikk også mye oppmerksomhet og 1,3 millioner likes.

Fansen på Instagram synes det er søtt at lille Cristiano følger i fars fotspor. Ronaldo er modell for Emporio Armani og sitt eget merke CR7.

Fotballstjernens hjerteknuser fylte fem år tidligere i sommer og har blitt veldig glad i å spille fotball som pappa.

Ronaldo har full omsorg for gutten som kom til verden i juli 2010. Han har aldri ønsket å informere om hvem moren til lille Cristiano er. 

Han er uten tvil svært stolt av sønnen som hyppig figurerer på fotballstjernens Instagram.