SATSER 100 PROSENT – PÅ BEGGE FRONTER: Mads Stokkelien, her i aksjon for New York Cosmos tidligere i sommer, er klar for å kombinere tannlegestudier i Oslo med toppfotball i Kristiansand. FOTO: Yamil Lage
SATSER 100 PROSENT – PÅ BEGGE FRONTER: Mads Stokkelien, her i aksjon for New York Cosmos tidligere i sommer, er klar for å kombinere tannlegestudier i Oslo med toppfotball i Kristiansand. FOTO: Yamil Lage

Stokkelien signerte for Start: – Fantastisk å være tilbake

– Jeg kan ikke vente med å ta på meg den gule drakten igjen.

Mads Stokkelien spiller høstsesongen for Start.

Det skriver klubben på sin hjemmeside.

– Det er helt fantastisk å være tilbake i Start. Jeg kan ikke vente med å ta på meg den gule drakten igjen, sier Stokkelien til Starts hjemmeside.

I en tekstmelding til TV 2 skriver Stokkelien at han har signert en kontrakt som løper ut sesongen.

– Jeg har er foreløpig Start-spiller ut året, og veldig glad for at dette gikk i orden, kommer det fra spissen.

– Håper å se mange kjente ansikter
Noen timer før meldingen om en Start-klar Stokkelien nådde ut, svarte 25-åringen følgende da TV 2 spurte ham om Start var en av klubbene som ble vurdert:

– Det blir vanskelig, men man skal aldri si aldri.

Stokkelien forlot nettopp Start til fordel for Stabæk i 2012. Etter halvannen sesong i amerikanske New York Cosmos, vender spissen nå nesen hjemover.

– Jeg ser virkelig fram til å være med å bidra både på og utenfor banen for at vi skal få til en god sesongavslutning. Jeg håper å se mange kjente ansikter på tribunen i neste hjemmekamp, sier Stokkelien.

– Mads er en fenomenal type
Administrerende Start-direktør Even Øgrey Brandsdal er henrykt over å få Stokkelien «hjem».

– Mads er en fenomenal type, både på og utenfor banen. Han har den rette gutsen og energien vi trenger for å skape stolthet for laget i tiden som kommer

– Jeg ønsker å satse 100 prosent, både på studiene og på fotballen, og det tror jeg at jeg skal få til, sa Stokkelien til TV 2 tirsdag ettermiddag.

Bestemte seg tirsdag kveld
Da TV 2 snakket med Stokkelien hadde han ennå ikke bestemt seg for hvor ferden skulle gå videre.

– Dette har vært en hektisk dag. Jeg har sittet i møter med både skolen og agenten min. Nå jobber vi på spreng for å finne en løsning, sa Stokkelien, og minnet samtidig om at det bare gjenstod noen timer av det norske overgangsvinduet.

Og like før klokken ni tirsdag kveld kom meldingen om at spissen hadde signert for Start. Søndag møter Kristiansand-klubben Strømsgodset i Tippeligaen. Kampen ser du på C More Fotball og TV 2 Sumo.