KLAR FOR SENKVELD SURPRISE: Else Kåss Furuseth er klar for Senkveld Surprise denne sesongen. Her er hun fotografert utenfor Verftet i Bergen. Foto: Sandra Mei Ling Noer/TV 2
KLAR FOR SENKVELD SURPRISE: Else Kåss Furuseth er klar for Senkveld Surprise denne sesongen. Her er hun fotografert utenfor Verftet i Bergen. Foto: Sandra Mei Ling Noer/TV 2

Else Kåss Furuseth signerte Senkveld-kontrakt

Ble overrasket av talkshow-duoen på TV 2s høstlansering.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Komiker og programleder Else Kåss Furuseth (35) ledet showet under TV 2s høstlansering tirsdag. Foran en fullsatt sal på Verftet i Bergen, var publikum vitne til at Senkvelds Thomas Numme (45) og Harald Rønneberg (42) hadde med en helt spesiell overraskelse til den kvinnelige TV-profilen. 

De hadde nemlig med seg en kontrakt som de fikk Kåss Furuseth til å signere. Kontrakten gjør at 35-åringen forplikter seg til å være med på Senkveld Surprise. 

– Jeg visste ikke om det på forhånd. Jeg er jo sånn som bare skriver under på hva som helst, så det var ikke noe problem, ler programlederen.

– Hva som helst? 

– Ja-ja, jeg er ikke kresen! 

Mener hun er kroppslig utfordret

Komikeren, som også er aktuell med en ny sesong av «Det er lov å være blid med Else», har ikke helt troen på at Senkveld-utfordringen kommer til å gå bra.

– Jeg er jo ikke kjent for å ha best kroppslige forutsetninger. Verken når det kommer til form eller koordinasjon. Sånn sett kan det gå ganske dårlig. Jeg får begynne å gå rundt med hjelm. Både ute og hjemme.

– Har du tenkt til å forberede deg på noe vis, med unntak av hjelmen? 

– Jeg er en god blanding av flink til å planlegge og veldig lat. Så jeg er typen som planlegger veldig at jeg skal forberede meg til noe sånt. Men så sovner jeg før jeg har rukket å gjennomføre det. 

Senkveld-gutta: – Ville la andre prøve seg

To stykker som har litt mer troen, er Numme og Rønneberg.

Rønneberg forteller entusiastisk til TV 2 at han slettes ikke er lei av Senkveld Surprise, hvor vi blant annet har sett ham gjennomføre nakenyoga, mens makkeren er en smule mer klar for å slippe til nye folk. 

– Det er jo på én måte ganske greit å ikke bli overrasket hele tiden, så denne sesongen har vi rett og slett tenkt at vi skal la andre få prøve seg i Senkveld Surprise også. Så da var det jo helt gull at vi kunne få Else til å signere kontrakten i dag! 

Selv om Kåss Furuseth ikke helt har troen på seg selv, er «Rønnis» langt mer positiv. 

– Jeg tror det kommer til å bli kjempekult! Ha-ha-ha! Vi kommer nok til å ha en god utfordring på lur til henne. Men Else er faktisk veldig sterk mentalt, så det blir nok fint, gliser han.

Senkveld og Det er lov å være blid med Else kommer på TV 2 denne høsten.