Fotballryktene: – Pedro enig med United om de personlige betingelsene

Og Chelsea-eier Roman Abramovitsj åpner lommeboken.  

Det er 13 dager igjen å forsterke stallen på. 13 dager med avslåtte bud, rykter, utkjøpsklausuler og spillere som ønsker å bli solgt.

Her er tirsdagens rykter.  

Mens Manchester United forbereder seg på tirsdagens Mesterliga-kvalifisering mot Club Brügge er klubbens direktør Ed Woodward i Barcelona for å sluttføre forhandlingene om  Pedro Rodriguez.  Woodward dro ifølge Daily Mail til Barcelona mandag med et ønske om å sikre seg den spanske landslagsspilleren foran snuten på blant andre Chelsea.  

Den spanske vingen har vært i Uniteds søkelys lenge og skal ha bedt Barcelona om å få forlate klubben. Han har en utkjøpsklausul i kontrakten på rundt 274 millioner kroner (30 millioner euro).

Ifølge Sky Sports er 28-åringen nå enig med United om de personlige betingelsene og at en avtale vil være i boks i løpet av denne uken. 

I den lyseblå delen av Manchester hviles det ikke på laurbærene. City ønsker å kjøpe den argentinske stopperen Nicolas Otamendi og mandag var det mye som tydet på at de hadde klart nettopp dette.

Tirsdag melder imidlertid Sky Sports at Valencia krever mer penger for å slippe 27-åringen. I utgangspunktet var avtalen 364 millioner og Eliaquim Mangala på lån i retur, men Valencia har ombestemt seg og ønsker mer penger for midtstopperen. 

Chelseas magre poengfangst de to første seriekampene har fått klubbens eier Roman Abramovitsj til å åpne lommeboken. Ifølge Daily Mirror har Jose Mourinho fått klarsignal til å gjøre et nytt forsøk på Everton-stopperen John Stones og i tillegg kjøpe en sentral midtbanespiller og en angriper, som ryktes å være Antoine Griezmann.  

Chelsea skal ifølge Daily Mail ha lagt inn et nytt bud på Stones på rundt 385 millioner, men fått også dette avslått. Everton ønsker seg rundt 437 millioner for 21-åringen, noe Chelsea også kan komme til å matche.

Skulle Stones forsvinne til Chelsea, er Ashley Williams mannen Everton-manager Roberto Martinez har sett seg ut som erstatter. Det melder Daily Mirro

Newcastle er nær ved å sikre seg Florian Thauvin fra Marseille. Ifølge The Guardian dreier avtalen seg om 155 millioner pluss Remy Cabella motsatt vei. Den 22 år gamle vingen scoret fem seriemål for Marseille forrige sesong.  

Mario Balotelli så mandag sine lagkamerater i Liverpool vinne 1-0 mot Bournemouth på Anfield.  Italieneren er helt ute i kulden hos Brendan Rodgers og har fått beskjed om å finne seg en ny klubb. Nå kan Watford være redningen for Balotelli. Ifølge ITV ønsker Watford-eier Giampolo Pozzo å hente sin landsmann til klubben. Spørsmålet er vel heller om Balotelli ønsker å flytte på seg. 

For på grunn av hans frynsete rykte, la Liverpool inn en lojalitetsbonus i kontrakten hans. Det gjør at han får et millionbeløp dersom han fortsatt er i klubben når dette overgangsvinduet stenger.