Manchester Uniteds Adnan Januzaj med Wayne Rooney på Villa Park. (AP Photo/Rui Vieira) FOTO: RUI VIEIRA /
Manchester Uniteds Adnan Januzaj med Wayne Rooney på Villa Park. (AP Photo/Rui Vieira) FOTO: RUI VIEIRA /

Sjekk Rekdals tirsdagskupong

Manchester United i Champions League-kvalik og kamper fra League One.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

SWINDON - PORT VALE (LEAGUE ONE) H: 1,70 U: 3,35 B: 3,80
League One. Swindon kom på fjerde plass forrige sesong, men tapte 0-4 for Preston i playoff-finalen. Har startet årets sesong med 4-1 over Bradford City og 2-2 mot Bury. Ligacupen røk de ut av med tap for Exeter, men den kampen ble antagelig nedprioritert. Port Vale kom helt nede på 18. plass forrige sesong, og var bare fire poeng fra direkte nedrykk. De har startet årets sesong med to uavgjort mot Crewe og Gillingham, men Swindon er antagelig sterkere enn de to. Port Vale sto for en bragd i ligacupen da de slo ut Burnley, dog. Swindon-spiss Obika er ute med skade. Vale mangler keeper Neal, forsvarsspiller Streete og midtbanespiller Andoh.

Spill Premier League-manager!

MAN. UNITED - CLUB BRUGGE (0-1) (CL) H: 1,65 U: 3,65 B: 3,35
Champions League, play-off. Handicapspill. Brugge er gitt ledelsen 1-0 ved start. Manchester United har fått en god start på sesongen med strake 1-0 seire over Tottenham og Aston Villa. Ikke nødvendigvis glimrende fotball, men det er fortsatt tidlig i sesongen. Det kan være litt vanskelig å møte et lag som Brugge i denne situasjonen. Alt presset og alle forventningene ligger på United, men Brugge skal ikke undervurderes. Fire kamper inn i den belgiske sesongen står de med syv poeng, sist vant de 2-1 over Kortrijk hjemme. De har også spilt en kvalrunde i Europa, slo da ut Panathinaikos med 1-2 borte og 3-0 hjemme. United er avhengige av et godt resultat her, for det blir ingen enkel bortekamp mot hjemmesterke Brugge. Brugge sliter dog med flere fravær, blant annet viktige Denswil i forsvaret. Van Gaal undervurderer neppe Brugge, og vil nok formidle det klart til spillerne.

Sjekk alle våre oddstips - nye hver dag!

COVENTRY - CREWE (LEAGUE ONE) H: 1,55 U: 3,40 B: 4,75
League One. Coventry var et bunnlag forrige sesong, men har fått en fabelaktig start nå. De slo Wigan 2-0 i seriepremieren og fulgte opp med 4-0 over Millwall sist. De røk ut av ligacupen for Rochdale, men det trenger ikke bety så mye. Coventry-boss Tony Mowbray har fått inn Jacob Murphy på lån fra Norwich, han kan starte sin første kamp. Crewe var to poeng fra nedrykk forrige sesong, og ser ikke særlig bedre ut akkurat nå. Etter 0-0 mot Port Vale i serieåpningen røk de 1-3 for Preston i ligacupen hjemme, og nå sist 0-2 for Scunthorpe. Crewe-trener Davis har startet med samme lag i samme oppstilling i alle tre kampene, og sier han nekter å endre på formasjonen. Davis (F) og Jones (M) er skadet for Crewe.

Tipp helgas runde i Premier League og vinn fete premier!