POPULÆR BLANT JENTENE: Suite 16 under Allsang på grensen, 5. august 2015. FOTO: ANNA RYDLAND NÆRUM / TV 2
POPULÆR BLANT JENTENE: Suite 16 under Allsang på grensen, 5. august 2015. FOTO: ANNA RYDLAND NÆRUM / TV 2

Suite 16: – Vi trenger ikke Tinder, for å si det sånn

Det populære boybandet blir oppringt av fans døgnet rundt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Boybandet Suite 16 ble til gjennom nettserien «Prosjekt Boyband» på TV2.no, og har siden desember i fjor vært en gruppe på fem.

Opptrådte på Allsang

I juli opptrådte guttene for en horde fans under Norway Cup, og i august fikk de vist seg frem for en annen målgruppe under Allsang på grensen.

– Det siste året har vært annerledes. Bra annerledes. Vi har opplevd veldig mye spennende, og tiden har gått så fort, forteller Thomas når vi møter bandet før deres opptreden under Allsang på grensen i Halden.

Populær blant jentene

Vemund Rosendal (19), Andreas Haukland (17), Alexandru Gros Grindvoll (14), Thomas Strandskogen (16) og Kevin Knutsen (15) danner boybandet som på under ett år har sjarmert tusenvis av fans.

– Høydepunktet var uten tvil Norway Cup. Det var masse folk, og mange søte jenter, forteller gutta med et smil.

Ringer midt på natta

Pågangen fra jentene har vært enorm siden i fjor, og «Suiteheartsene», som de kaller seg slår gjerne på tråden når de vil fortelle hvor mye de digger favorittbandet sitt.

– Det er ingen som har noe behov for Tinderprofiler, spøker Andreas. Guttene blir oppringt til alle døgnets tider, noe som kan bli litt vel mye til tider.

– Jeg har ikke snakket så mye med jentene, for jeg har hatt litt dårlig tid, men det er selvfølgelig bare hyggelig at de ringer, sier Alexandru.

Høye ambisjoner

Det norske boybandet er positiv til fremtiden, og har høye ambisjoner for de neste årene.

– Vi vil først bli store i Norge, før vi når ut til Skandinavia og resten av verden. Men vi tar ting steg for steg. Vi er så fornøyde med å være her vi er i dag, sier de.