BLIR: Real Madrids kaptein Sergio Ramos signerte mandag på en ny femårskontrakt. Her på pressekonferansen da den nye kontrakten ble offentliggjort. AFP PHOTO / DANI POZO FOTO: DANI POZO /
BLIR: Real Madrids kaptein Sergio Ramos signerte mandag på en ny femårskontrakt. Her på pressekonferansen da den nye kontrakten ble offentliggjort. AFP PHOTO / DANI POZO FOTO: DANI POZO /

Hevder Real Madrid-stjerne lurte Manchester United trill rundt

Sergio Ramos (29) innrømmer at han aldri ønsket seg til Manchester United.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sergio Ramos’ mulige overgang til Manchester United har vært en av sommerens store snakkiser på ryktebørsen i britiske og spanske aviser.

Real Madrid-kapteinen skal ifølge ryktebørsen selv ha ønsket seg en overgang til Old Trafford.

Det fikk Louis van Gaal til å legge inn et offisielt bud på om lag 300 millioner kroner, melder BBC. Budet ble imidlertid blankt avvist av Real Madrid.

Mandag signerte Ramos en ny kontrakt med Real Madrid som strekker seg ut sesongen 2020.

Den nye kontrakten skal sikre 29-åringen skyhøye 91 millioner kroner i årslønn, melder flere ulike spanske medier.

– Lurte Manchester United trill rundt
Nå hevder den spanske avisen Marca at Real Madrid-stopperen brukte interessen fra Manchester United for alt det var verdt i forhandlingene om den nye kontrakten på Bernabeu.

Det skal ha fått Manchester United til å reagere med sinne.

– Manchester United ble lurt til å tro at Sergio Ramos var villig til å forlate Real Madrid. Han var ivrig etter å la sine følelser bli kjent i pressen for å få gjennom en overgang. Men alt var et spill for galleriet. Det hele handlet om at Ramos ville få gjennom sine krav i en ny kontrakt med Real Madrid. Det er som han har forrådt Manchester United, sier en kilde til avisen.

Ramos: – Ville aldri forlate Real Madrid
Sergio Ramos bekreftet på en pressekonferanse i Madrid mandag ettermiddag at han aldri ønsket å forlate Real Madrid.

– Sannheten er at mitt hjerte alltid har vært i Real Madrid. Jeg har aldri ønsket å forlate denne klubben. Hvorfor skulle jeg sløse bort min tid i en annen klubb? Jeg vet at forhandlingene dro ut, og det var ikke enkelt å bli enige. Men jeg er veldig glad for at alt har løst seg, sier Ramos, ifølge BBC.

Midtstopperen ble hentet til Bernabeu fra Sevilla i 2005, og er for øyeblikket den spilleren med lengst fartstid i Real Madrid-troppen. Han har spilt 128 landskamper for Spania og har vunnet to EM og ett VM-gull med sin nasjon.