<span data-lab-font-icon="icon-bullet" class="lab-font-icon icon-bullet" id="ext-gen1778"> </span>Duket for norsk duell i Mesterliga-kvalifiseringen

Hareide: – Salzburg er bedre enn Celtic

Malmö-trener Åge Hareide fyrer opp foran møtet med Ronny Deila og Celtic.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Onsdag er det duket for norsk trener- og spillerduell i Mesterliga-kvalifiseringen når Ronny Deilas Celtic tar i mot Åge Hareides Malmö i Glasgow.

Uken etter spilles kamp nummer to – i Sverige – og for alle som har et forhold til norsk fotball er det naturligvis knyttet stor spenning til hvilke av de to lagene som tar fatt på Mesterliga-gruppespillet i høst.

Mandag gjennomførte Malmö sin siste trening før avreise til Skottland, og det var en snakkesalig Åge Hareide som møtte pressen utenfor Swedbank stadion.

– Kampene mot Celtic blir veldig annerledes enn kampene mot Salzburg. Jeg tror vi er bra forberedt på den typen fotball som Celtic spiller, slo nordmannen fast overfor svenske Aftonbladet.

Før Mesterliga-kvalifiseringskampen mot Salzburg vartet Åge Hareide opp med en tirade til de svenske journalistene. Se video øverst!

Hareide fortalte videre at han mener det er en viss nivåforskjell på Celtic og Salzburg.

– Jeg mener Salzburg er et bedre lag enn Celtic. Ja, det gjør jeg faktisk, presiserte Malmö-treneren, før han la til:

– Salzburg spiller med et høyere og hardere press, spesielt på hjemmebane. De er mye vanskeligere å spille mot. Celtic er bra, men Salzburg er bedre. Samtidig så vet vi at vi må levere på et svært høyt nivå for å ta Celtic.