Fotballryktene: – Manchester United og Arsenal kan få Zlatan Ibrahimovic på «billigsalg»

Og Tottenham forbereder bud på Saido Berahino.  

Det er 14 dager igjen til overgangsvinduet stenger og det er fortsatt mange løse tråder å nøste opp i  for klubbene rundt om i Europa.  

Her er de heteste ryktene mandag. 

Den engelske avisen The Daily Mail melder mandag kveld at PSG-stjernen Zlatan Ibrahimovic kan være på vei til Premier League på «billigsalg».

Skal en tro avisen vil PSG kvitte seg med svensken, som blir 34 år i oktober, for å gi plass til nye stjerner. Både Manchester United og Arsenal skal begge være svært interessert i å kjøpe Zlatan Ibrahimovic, ikke minst med tanke på den kraftig reduserte prislappen. Begge klubbene har i lang tid vært på jakt etter en ny spiss.

David de Gea har sett de to første Manchester United-kampene fra tribunen denne sesongen og fortsatt er ingenting avklart i forhold til stjernekeeperens situasjon.

Mandag skriver The Mirror at Real Madrid tilbyr de Gea 12 millioner pund (rundt 155 millioner kroner med dagens kurs) i såkalt sign-on-fee dersom han blir værende ut kontraktstiden sin med United og går gratis til klubben neste år. 

Det vil i så fall bety at United går glipp av masse penger for 24-åringen, som var klubbens desidert beste spiller forrige sesong.  Manchester United krever 452 millioner kroner for keeperen, mens Real Madrid skal være villige til å betale rundt 323 millioner.  

Keeperen kan dermed gå mot en sesong hvor han blir nødt til å være tilskuer store deler av tiden. Louis van Gaal har foreløpig vært veldig bestemt i sin avgjørelse om å utelate ham fra troppen. 

Van Gaal ønsket opprinnelig Sergio Ramos som en del av avtalen med Real Madrid, men mandag bekreftet den spanske klubben at han har signert en ny avtale som binder ham til Real Madrid de neste fem sesongene. 

Fredagens matchvinner mot Aston Villa, Adnan Januzaj, er ønsket av Juventus. Belgieren har tidligere vært aktuell for en utlånsavtale med Sunderland, men nå har også den italienske klubben meldt sin interesse for 20-åringen ifølge Metro

Louis van Gaal kan imidlertid få inn en ny spiller ganske snart. Ifølge den spanske avisen Sport er United og Barcelona enige om en overgang på rundt 285 millioner for den spanske landslagsspilleren Pedro og at han blir United-spiller allerede tirsdag. 

Etter 5-4-seieren i supercupen mot Sevilla forrige uke bekreftet den tekniske sekretæren i Barcelona, Fernandez, at Pedro vil bort fra katalanerne. 

I den lyseblå delen av Manchester skal en overgang for den argentinske midtstopperen Nicolas Otamendi være nært forestående. Otamendi ønsker å forlate Valencia og skal ifølge Sky Sports allerede ha blitt enig med  Manchester City om de personlige betingelsene. Valencia får Eliaquim Mangala på lån i retur som en del av avtalen.  

Saido Berahino har lenge vært koblet til Tottenham, men foreløpig har det vært lite aktivitet rundt 22-åringen. Nå melder Daily Telegraph  at West Bromwich kan komme til å miste forrige sesongs toppscorer.  Tottenham forbereder et åpningsbud på spissen på rundt 194 millioner denne uken. Prislappen skal ligge på rundt 320 millioner. 

Totteham på sin side, kan komme til å miste en av sine viktigste spillere. Christian Eriksen skal være aktuell for en overgang til Juventus og til tross for at klubben ikke ønsker å selge ham, utelukker ikke danskens agent at en overgang kan være aktuelt. 

– Vi snakker aldri om spesifikke klubber, men vi vet at store klubber har vært ute etter Christian siden han var 14 år gammel. Han trives i Spurs, men man vet aldri hva som hender i morgen, sier Martin Schoots ifølge Daily Mail. 

 I Liverpool er Mario Balotelli  fortsatt henvist til reservelaget. Italieneren har imidlertid ingen planer om å flytte på seg.  For på grunn av hans frynsete rykte, la Liverpool inn en lojalitetsbonus i kontrakten hans. Det gjør at han får et millionbeløp dersom han fortsatt er i klubben når dette overgangsvinduet stenger.

Nå har ifølge The Mirror Brendan Rodgers oppfordret Balotelli til å forlate klubben dersom han ønsker å få spilletid. 

– Han vet hvordan situasjonen er. Det er ikke noe å legge til. Jeg sørger alltid for at spillerne forstår situasjonen de er i. Dermed er det opp til dem. Ønsker de å spille er jeg sikker på at de finner en løsning på det, sier Rodgers.