Sogndal  20140520.
Eliteserien fotball 2014: Sogndal - Brann (2-1).  Andreas Vindheim (tv) og Tim Andre Nilsen  i eliteseriekampen mellom Sogndal og Brann på Sogndal stadion.
Foto: Alf Vidar Snæland / NTB scanpix FOTO: SNæLAND, ALF VIDAR /
Sogndal 20140520. Eliteserien fotball 2014: Sogndal - Brann (2-1). Andreas Vindheim (tv) og Tim Andre Nilsen i eliteseriekampen mellom Sogndal og Brann på Sogndal stadion. Foto: Alf Vidar Snæland / NTB scanpix FOTO: SNæLAND, ALF VIDAR /

Rekdals oddstips: Opprykkskamp

Mandagskupongen inneholder oppryksdrama i OBOS-ligaen og gullkamp i Allsvenskan.

SOGNDAL - BRANN (OBOS-LIGAEN) H: 2,00 U: 3,10 B: 3,20
Sogndal spilte 1-1 mot Fredrikstad sist, i en kamp Sogndal mistet poeng på slutten da Fredrikstad utlignet på straffe - til trener Bakkes store frustrasjon. Runden før slo de Bryne 3-1 hjemme. Thomas Drage er hentet fra Tromsø for å få fart på angrepet, og han kan spille en viktig rolle utover høsten. Brann skuffet med bare 2-2 mot Åsane på Brann Stadion forrige kamp, og nå har de solgt Marcus Pedersen. Laget er dog styrket bakover med Ruben Kristiansen. Det er en spennende toppkamp vi har i vente på Fosshaugane. Sogndal vant 4-0 på Brann Stadion i første møte, og Rekdal tror Sogndal tar alle tre poengene igjen. Jonas Grønner soner karantene for Brann.

Spill Premier League-manager nå!

ÅTVIDABERG - NORRKÖPING (ALLSVENSKAN) H: 3,75 U: 3,45 B: 1,72
IFK Norrköping har en helt eventyrlig sesong. Laget som endte på tolvte plass forrige sesong kjemper nå om seriegull. Det er stort for en klubb som har vunnet Allsvenskan en eneste gang siden 60-tallet, og det var i 1992. Avhengig av hvordan det går med IFK Göteborg og Elfsborg på søndag, kan Norrköping ta serieledelsen - før runden ligger de likt med de to rivalene i toppen av tabellen. Sist slo de Örebro 3-1. Åtvidaberg ligger sist på tabellen med ti poeng, men de er 0-6-2 på de siste åtte. De har altså blitt en uavgjortspesialist, og har tatt poeng fra både Malmö og Djurgården. Sånn sett blir ikke dette walk-over for Norrköping, selv om borteformen har vært meget bra (5-3-1). Åtvidaberg har mange fravær. Albornoz (F) soner karantene, i tillegg er førstekeeper Gustavsson, Da Silva (F), Hallingström (F) og Jelavic (A) definitivt ute. Nordenberg (F) og Karlsson (F) er usikre. Norrköping mangler Wahlquist (F), Hadenius (F) og Telo (M). Norrköping er favoritter, særlig med tanke på skadesituasjonen.

Sjekk alle våre oddstips - nye hver dag!