NY SUPERDUO? Kan Zlatan Ibrahimovic og Martin Ødegaard bli lagkamerater den neste sesongen.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
NY SUPERDUO? Kan Zlatan Ibrahimovic og Martin Ødegaard bli lagkamerater den neste sesongen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Fotballryktene:
– Zlatan og Ødegaard kan bli lagkamerater

Mens Thomas Müller skal ønske seg en overgang til Manchester United.

For en søndag vi har i vente. Crystal Palace - Arsenal og Manchester City - Chelsea står på menyen.

Og da må man ha et lite vorspiel.

Hva er vel bedre å varme opp med enn en cocktail bestående av fotballrykter?

Her får du en forfriskende start på dagen til å korte ned ventetiden til kampene begynner.

Martin Ødegaard er kanskje ikke god nok for Real Madrid helt ennå, men det betyr ikke at han ikke kan bli å se på Europas aller største fotballscene i vinter. For det kan likevel bli Champions League-fotball på ham dersom Inside Spanish Football har rett. For nettstedet hevder at Paris Saint-Germain ønsker seg en skandinavisk superduo. Den franske storklubben skal ha ytret ønske om å leie nordmannen for å spille frem Zlatan Ibrahimovic

Manchester United har ingen planer om å gi opp Thomas Müller før overgangsvinduet er fullstendig lukket. Daily Mirror skriver nå at den tyske angriperen selv ønsker å følge etter Bastian Schweinsteiger til Old Trafford. Men etter at to monsterbud skal være avslått, blir det spennende å se hvor høyt Manchester United må gå for å få et ja hos Bayern München. For i tyske medier blir ikke ryktene nevnt med et ord. Men britiske tabloider har trolig bedre tilgang til tyske fotballstjerner enn de tyske.

CNN-journalisten Tancredi Palmeri er kanskje ikke den med størst troverdighet når det gjelder å melde overgangsrykter, men det hender jo at han treffer han også. Nå hevder han på Twitter at Manchester United har lagt inn et bud på nærmere 275 millioner kroner for Lazios midtbanespiller Lucas Biglia. Skulle Louis van Gaal signere argentineren, så kan det være et signal om at han ønsker å flytte Daley Blind bak som midtstopper permanent.

La oss ikke bry oss om FIFAs reglement for overganger, som forbyr klubber å ha samtaler med spillere som har mer enn et halvt år igjen av kontrakten sin. For det ville jo bety at Real Madrid ikke kan snakke med David de Gea. Og da kan jo ikke Metros rykte om at Manchester United-keeperen har takket ja til en femårskontrakt med den spanske storklubben stemme. For det er vel ingen klubber som ønsker å bryte overgangsreglementet? Men sommerens lengste overgangssaga er fortsatt ikke over, men nå begynner tiden å bli knapp både for Real Madrid og Manchester United.

Den italienske journalisten Emanuele Giulianelli har fått mye oppmerksomhet etter sine meldinger på Twitter om Karim Benzema til Arsenal. Og han gir seg ikke. Nå hevder han at alt er klart og at den franske spissen får den ledige trøyen med nummer 9 på ryggen i løpet av neste uke. Og er det en ting Arsene Wenger drømmer om, så er det en  9'er som lever opp til trøyens historiske sus som toppscorernummeret. For under Wenger så er det kun en purung Nicolas Anelka som har vært en suksess med 9 på ryggen. I tur og orden har Davor SukerFrancis JeffersJosé Antonio ReyesJulio BaptistaEduardoPark Chu-Young og Lukas Podolski forsøkt å bryte forbannelsen som virker å ligge over trøyen. Men ingen av dem har klart å følge opp Arsenal-legender som John RadfordTed DrakeAlan Smith og Reg Lewis, som alle scoret på bestilling med nummer 9 på ryggen.

Tottenham forsterket angrepet med kameruneren Clinton N'Jie lørdag, men Mauricio Pochettino er ikke ferdig med det. Han vil fortsatt ha West Bromwich Albions Saido Berahino. Og Sunday Mirror hevder at Spurs er svært nær ved å sikre seg 22-åringen. WBA skal være villig til å gå med på en overgangssum på rundt 260 millioner kroner. Og Berahino skal være lovet nærmere 1,3 millioner i uken dersom han vil flytte til White Hart Lane.

Spurs håper også å utnytte at Crystal Palace forsøker å selge unna litt for å rette opp i sommerens overforbruk på nye spillere. Men Yannick Bolasie er ikke den The Eagles har lagt ut for salg. Dersom Tottenham skal ha hellet med seg og få Palace til å selge kongolesren, må de trolig opp i nærmere 350 millioner kroner, skriver Daily Mirror.

Tottenham har også ønsket seg Monaco-backen Layvin Kurzawa, men nå kan det se ut til at venstrebacken er på vei til Paris Saint-Germain, skriver Daily Mirror. Liverpool var også interessert i 22-åringen.

Liverpool på sin side har lenge hatt et godt øye til Lazio-angriperen Keita Balde Diao. Nå hevder Roma-avisen Il Tempo at de røde skal ha tilbudt Lazio fritt valg mellom Mario Balotelli og Fabio Borini i bytte for den tidligere Barcelona-spilleren.

Lazios byrival Roma forsøkte å leie Mamadou Sakho fra Liverpool. Men ifølge Liverpool Echo ble de møtt med et rungende nei. Manager Brendan Rodgers ønsker ikke å gi slipp på franskmannen, som ser ut til å måtte ta til takke med en rolle som backup for Dejan Lovren og Martin Skrtel denne sesongen.

Det har fått Roma til å flytte fokus over på Chelseas Kurt Zouma. Daily Mirror skriver at italienerne har kommet med et bud på 320 millioner kroner for 20-åringen. Men de vil være strålende fornøyd om de får ham på lån også.

Men Jose Mourinho lar neppe Zouma dra hvis ikke han har fått på plass John Stones først. Det er ventet at Chelsea vil komme med et nytt bud på Everton-stopperen, i størrelsesorden 385 millioner kroner. Men ifølge Daily Mail nekter Roberto Martinez for at Stones er til salgs.

Newcastle har brukt mye penger i sommer, men manager Steve McClaren er visst ikke ferdig med kjøpefesten. For nå skriver Daily Mirror at klubben er i ferd med å sikre seg den ettertraktede kantspilleren Florian Thauvin fra Marseille. The Magpies må ut med drøyt 150 millioner kroner for 22-åringen.