Oslo  20150807.
Eliteserien fotball 2015: Vålerenga-Tromsø. Tromsøs Zdenek Ondrasek sparker ballen unna under eliteseriekampen mellom Vålerenga og Tromsø på Ullevaal stadion.
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix FOTO: BRAASTAD, AUDUN /
Oslo 20150807. Eliteserien fotball 2015: Vålerenga-Tromsø. Tromsøs Zdenek Ondrasek sparker ballen unna under eliteseriekampen mellom Vålerenga og Tromsø på Ullevaal stadion. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix FOTO: BRAASTAD, AUDUN /

Rekdal tror Tromsø slår tilbake

Sjekk søndagens oddskupong med OBOS-ligaen og Tippeligaen på kupongen!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

HØDD - LEVANGER (OBOS-LIGAEN) H: 1,45 U: 3,65 B: 5,75
Hødd ligger på fjerdeplass i OBOS-ligaen og kan klatre forbi Brann før bergenserne spiller på mandag. De tok en meget sterk borteseier over Jerv sist, det var nykommernes første hjemmetap i årets OBOS-liga. Hødd har avgitt litt for mange poeng til å være med helt i toppen, men med flyt utover høsten er de i høyste grad med i opprykkskampen. Levanger slo Bærum 4-1 sist, men borteformen er veldig svak. De er 1-2-6 borte denne sesongen, trepoengeren kom i Sogndal, av alle steder. Hødd er greie favoritter til å ta tre poeng hjemme.

Spill Premier League-manager!

FOLLO - BÆRUM (OBOS-LIGAEN) H: 1,72 U: 3,20 B: 4,00
Disse lagene er tabellnaboer, men bare fordi Bærum passerer Follo mens de synker som en stein. De har tatt ett poeng på de siste åtte kampene, har fem strake tap og tapte 1-4 for Levanger sist. Det er skremmende for Bærum, som ser ut til å ha sprukket etter en fabelaktig vårsesong. Follo slo noe overraskende Ranheim 3-0 forrige hjemmekamp. De tapte 1-2 for opprykksjagende Sandnes Ulf på bortebane sist, da var det bare en god keeper som hindret større tap. Torstein Mjønner soner karantene for Follo.

Sjekk alle våre oddstips - nye hver dag!

TROMSØ - SANDEFJORD (TIPPELIGAEN) H: 1,65 U: 3,65 B: 4,35
Viktig kamp i nedrykksstriden. Tromsø ligger på kvalikplassen med 16 poeng, Sandefjord ligger helt sist med ni. Gutan har nå tre tap på rad, blant annet et horribelt 0-6 for Strømsgodset hjemme på Alfheim. Sist ble det 0-1 for Vålerenga i en kamp Vålerenga ikke maktet å drepe, og Tromsø presset da kraftig på slutten. Sandefjord vant 2-1 over Mjøndalen i serien forrige helg, og på torsdag spilte de en tøff kamp mot Stabæk som de tapte 0-1 hjemme i cupen. Sandefjord må ta poeng her, og kommer til å være desperate. Tromsø vil neppe ønske å gå på et nytt hjemmetap. Ingen nye skader for Tromsø, men Frantzen, Kongshavn og Johnsen er fortsatt ute. Sandefjord mangler Busk, Gabrielsen og Amankwah.