Danny Ings om lagkameratene:
– Nivået er skremmende høyt

Særlig én spiller har imponert mer enn resten.

Skaff deg Premier League-tilgang her!

– Jeg har ikke oppnådd noe ennå i Liverpool. Jeg er ikke verdig et større draktnummer.

Det sier Liverpools nummer 28, Danny Ings, som kom til klubben før denne sesongen. Han kunne valgt et mer profilert draktnummer, men valgte likevel det anonyme.

– Jeg liker å arbeide og gjøre meg fortjent til noe før jeg får det. Da jeg begynte i Bournemouth hadde jeg draktnummer 34. Da jeg kom til Burnley tok jeg nummer 14, før jeg endte opp med tieren. For meg handler alt om å jobbe for målene jeg setter meg, og forhåpentligvis kan jeg gjøre meg fortjent til et større nummer i fremtiden.

– Vil jobbe hardt for spilletid

23-åringens ydmykhet er åpenbart, til tross for at han nå har fått kontrakt med en storklubb.

28 var Steven Gerrards første draktnummer i Liverpool, og det bruker Ings nå som et symbolsk utgangspunkt for jobben som står foran ham.

– Når man ser hva Steven Gerrard klarte å oppnå gjennom hardt arbeid, så inspirerer det meg. Forhåpentligvis kan hardt arbeid også gjøre meg til en fast brikke i dette laget. 

Veien til toppen har vært lang for 23-åringen, som fikk sin første proffkontrakt i Bournemouth og deretter gikk videre til Burnley.

– Når man kommer fra lavere divisjoner blir man takknemlig for alt man klarer å oppnå. Jeg har erfart at jo hardere jeg jobber, desto mer suksess oppnår jeg. Det tar jeg med meg til Liverpool.

Blir skremt av nivået

Danny Ings' ydmykhet stopper ikke på valg av draktnummer. Angriperen gir også uttrykk for at overgangen har vært enormt stor for ham.

– Med all respekt for Burnley, så er nivået på spillerne her faktisk skremmende høyt. Det er fantastisk å ha slike spillere rundt seg for å forbedre sitt eget spill.

Det er særlig én spiller som har imponert ham.

– Alle har imponert meg, men jeg må trekke frem Coutinho. Jeg kom her en uke før han kom tilbake fra ferie, og da han kom tilbake skjønte jeg umiddelbart at han er helt spesiell. Han kan gjøre helt utrolige ting med ballen.

Danny Ings var også på vei inn mot Stoke da Coutinho banket ballen i krysset. Dermed ble debuten utsatt. Nå kan den i stedet komme mot Eddie Howe og Bournemouth, den den første manageren og den første klubben som ga ham proffkontrakt.

– Jeg vil alltid være evig takknemlig for at de ga meg muligheten.