Gifteklare Agnes Kittelsen:
– Vi skal ikke flytte sammen

Snart skal Agnes Kittelsen (35) gifte seg med den svenske artisten Lars Winnerbäck (39), men fortsatt vil riksgrensen skille dem.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lørdag er det duket for årets Amandaprisutdeling, og filmkjendisene strømmer til regntunge Haugesund for å være med på den prestisjetunge filmfesten.

PLANLEGGER BRYLLUP: Agnes Kittelsen (35) og Lars Winnerbäck (39) på Amandafesten i Haugesund. FOTO: Alex Iversen / TV 2
PLANLEGGER BRYLLUP: Agnes Kittelsen (35) og Lars Winnerbäck (39) på Amandafesten i Haugesund. FOTO: Alex Iversen / TV 2

Blant dem er skuespiller Agnes Kittelsen (35), som er nominert til beste kvinnelige hovedrolle for filmen Staying Alive hvor hun spiller mot blant andre Linn Skåber (45) og Anders Baasmo Christiansen (39).

– Ikke lett å få fri til bryllup

Kittelsen ankom hotellet i Haugesund sammen med sin kjæreste, den svenske artisten Lars Winnerbäck. I juni bekreftet de to at de var forlovet, og nå avslører Agnes Kittelsen at de er i gang med å planlegge bryllup for fullt.

Man tenker at det ikke er så mye å planlegge, men det er jo mye mer enn man tror. Det skal være riktig tid og sted, og vi bor i to forskjelige byer. Det må koordineres med når jeg er på teateret, og det er ikke så lett å få fri, sier Kittelsen til TV 2.

Hun vil foreløpig ikke avsløre når eller hvor bryllupet skal stå.

– Men det er ikke så langt unna! smiler hun.

Vil bo i to byer

I dag bor Kittelsen i Oslo og Winnerbäck bor i Stockholm. Dette er en ordning de vil fortsette med, også når de har blitt gift.

– Inntil videre vil vi fortsette med det. Vi bor i to byer, og det er mye logistikk, men det er slik vi har valgt å gjøre det. Det kommer vi til å fortsette med. Det blir en del reising, sier Kittelsen.

– Heldigvis har vi ganske fleksible jobber. Det varierer mye. Det er et pluss også, vi har to byer å bevege oss og leve i, sier hun.

Fra før av har Kittelsen sønnen Vetle, og Winnerbäck har sønnen Ebbe.

– De kommer godt overens, sier Kittelsen.

Spent før Amanda

Nå er Kittelsen spent før kveldens prisutdeling, og hun håper dramakomedien Staying Alive kan nå opp.

– Det er fint å få anerkjennelse for jobben man har gjort. Noen har sett den og tenkt noe rundt den, og det føles bra, sier hun.

Amandaprisutdelingen ser du på TV 2 klokka 21:40, men allerede 20:00 begynner vi å lade opp med vorspiel fra Haugesund.