Swansea med ny imponerende kamp

Sendte Newcastle hjem med to baklengs og null mål i bagasjen.

Swansea-Newcastle 2-0

Se alle høydepunktene øverst i saken!

Forrige helg åpnet Swansea sesongen med en imponerende kamp borte mot Chelsea på Stamford Bridge. Denne helgen viste laget fra Wales enda en gang at de ikke kommer til å bli lette å ha med å gjøre denne sesongen.

Rundet Krul og scoret
Etter noen jevnspilte åpningsminutter på Liberty, var det Swansea som først fikk hull på byllen. Like før det var spilt ti minutter fant Jonjo Shelvey Bafétimbi Gomis med en lekker gjennombruddspasning –  franskmannen rundet Krul og satte enkelt inn 1-0 i det åpne målet.

I perioden etter scoringen var det tydelig at det var hjemmelaget som førte kampen, men etter hvert kom gjestene fra nordøst mer og mer med. De store sjansene uteble riktignok, men da lagene gikk til pause, kunne man konkludere med at det alt i alt hadde vært en jevn 1. omgang.

God kontroll
Sju minutter ut i 2. omgang doblet André Ayew ledelsen for vertene, etter at en av kampens beste spillere, Jefferson Montero, kom seg fri nede langs dødlinjen og fikk slått inn.

Mot slutten av kampen hadde Swansea forholdsvis god kontroll og etter drøyt 90 minutter kunne waliserne juble for tre poeng, mens Newcastle måtte reise tomhendte hjem til Nordøst-England.

Slik startet lagene:
Swansea: Fabianski, Naughton, Fernandez, Williams, Taylor, Cork, Shelvey, Ayew, Sigurdsson, Montero, Gomis.
Newcastle: Krul, Janmaat, Mbemba, Coloccini, Haïdara, Anita, Colback, Sissoko, Wijnaldum, Overtan, Cissé.

Sjekk Premier League-tabellen på altomfotball.no!