Golfstjernen kastet køllen i sjøen

John Daly viste at han ikke har glemt gamle kunster.

John Daly var på vei mot sin beste innsats i en Major-turnering siden han ble nummer 18 i PGA Championship i 2012.

Han lå an til å klare cuten og få være med også de to siste dagene.

Men så kom han til hull 7 på Whilstling Straits.

Tre ganger slo han ballen ut i Lake Michigan, og etter å ha slått et sikkert slag inn på fairway, gikk det samme veien med køllen.

Men ute på Lake Michigan var en far og sønn i båt. Og junior fikk med seg en skikkelig suvenir fra årets PGA Championship da han fisket opp Dalys kølle.

49-åringen endte opp med ti slag på par 3-hullet.

Daly hadde golfverden for sine føtter da han sensasjonelt vant PGA Championship i 1991.

Han skulle egentlig ikke vært med i turneringen på den vanskelige Crooked Stick Golf Club, men ble hentet inn som reserve da Nick Price måtte melde forfall fordi han skulle bli pappa.

Daly manglet caddy, så han fikk låne Prices. Uten tid til å ta en treningsrunde på banen gikk han bort og vant hele turneringen.

Men amerikanerens karriere ble ikke det mange trodde den skulle bli. I stedet for å kjempe helt i verdenstoppen, har alkoholproblemer og et voldsomt temperament ødelagt veldig mye.

Ikke få ganger har køllene hans flydd gjennom luften etter dårlige slag.

Personligheten hans har gitt ham mange fans, men også mange fiender. Daly er den eneste golfspilleren som har vunnet to Major-turneringer, men aldri fått delta for USA i Ryder Cup.

Til tross for at han nå er tørrlagt, så er altså temperamentet det samme. Til frustrasjon for ham selv, men sikkert til glede for gutten som fikk tak i køllen hans.

Se video av køllekastet øverst på siden. (Med tillatelse fra Viasat).