Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Jeg må vrake Gytkjær for å unngå misnøye i troppen

Det hjelper ikke at han scoret hat trick forrige runde!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Spill Tippeliga-manager her!

Etter noen svake runder med få poeng for «FC Mathisen», løsnet det endelig sist helg. 93 rundepoeng må sies å være akseptabelt, og nå har klatringen på tabellen startet!

Gytkjær var strålende hjemme mot Ålesund og skal ha mye av æren for at det ble en bra runde for meg. Og i pauseintervjuet leverte han akkurat slik han skulle etter sine to mål i første omgang. Han ble spurt om han nå var fornøyd og skulle roe seg i andre omgang. Han svarte at han visste han var tatt ut på Jesper Mathisen sitt TL-managerlag, og at han derfor ikke hadde anledning til noen hvileskjær... Det hadde han helt rett i, og dermed fikk han fullført sitt hat trick på slutten av kampen.

Det ble en del reaksjoner i troppen min i etterkant av denne uttalesen, hvor enkelte spillere hevdet at han prøvde å smiske seg til kapteinsbindet i denne runden. Jeg er veldig redd for å få misnøye i troppen, og dermed er Gytkjær vraket fra ukens tropp. Han er satt på tribunen! Det ble rett og slett for mye av det gode...

Ukens elleve utvalgte består stort sett av gamle kjenninger, men det er en nykommer. Kristoffer Haugen har vært strålende på Vikings venstreside de siste ukene, og han får gode muligheter til å sanke bra med poeng hjemme mot Bodø Glimt. Jeg er utrolig imponert over det Viking har fått til etter at Berisha og De Lanlay forsvant, og jeg tror de vinner greit hjemme mot Bodø Glimt på lørdag!

Ukens lag:

Rossbach

Ruud, Linnes, Meling, Haugen
Fossum, Midtsjø, Ajer
Søderlund, Helland(C), Diomande