Mourinho bekrefter at Chelsea-lege Eva Carneiro ikke vil være på benken

José Mourinho uttalte seg for første gang om Chelsea-lege Eva Carneiro.

I dag var det ventet at José Mourinho skulle uttale seg for første gang siden han hudflettet Chelsea-lege Eva Carneiro etter kampen mot Swansea forrige helg. 

Og det gjorde også portugiseren. I begynnelsen av pressekonferansen kom Mourinho med en uttalelse.

– Jeg er langt fra ubarmhjertig. Veldig langt. Jeg har et fantastisk forhold med alle som jobber med meg. Jeg er åpen for å gjøre feil, og jeg er åpen for kritikk. Som noen i mitt medisinske apparat sa til meg i går: Vi jobber sammen, og vi forbedrer oss sammen. Så jeg er langt fra ubarmhjertig, sier Mourinho.

Få tilgang til Premier League her!

– Vi har hatt uenigheter i løpet av denne perioden. Vi trenger uenighet for å forbedre oss. Vi jobber sammen. Det er måten vi gjør det på, sier Mourinho.

– Dr. John Fearn og Dr. Eva Carneiro vil ikke være på benken, men det betyr ikke at det vil være slik resten av sesongen. Hvis dere vil snakke med meg om fotball, er jeg her. Hvis dere vil snakke om andre ting, er jeg ikke her, sier Mourinho.

– Dere spør meg om hun vil være på benken. For noen folk er det viktig. For andre er det ikke viktig, sier Mourinho.

BLI MANAGER: Er du smartere enn TV 2s egne eksperter? Spill Premier League-manager nå!

Chelsea-manageren sier at det hver uke er mange i støtteapparatet som ikke får sitte på benken. 

– Jeg har sju assistenter. Kun tre kan være med på benken. Vi har fire draktansvarlige. Kun én får være med på benken. Bare to fra det medisinke apparatet er på benken, og vi har et dusin mennesker i apparatet. Er det viktig å være på benken? For noen. For andre er det viktigere hva de gjør, sier Mourinho.

Situasjonen som har skapt massive reaksjoner skjedde da Carneiro løp inn på banen for å behandle Eden Hazard etter en takling.

Chelseas manager José Mourinho raste fra sidelinjen, og leverte en tordentale i etterkant av kampen der han kalte Carneiro og kollegaene naive og ute av stand til å forstå spillet.