SA JA TIL UNITED: Sergio Ramos skal ha takket ja til Manchester United, men ombestemte seg. REUTERS/Michaela Rehle
SA JA TIL UNITED: Sergio Ramos skal ha takket ja til Manchester United, men ombestemte seg. REUTERS/Michaela Rehle

Fotballryktene:
– Ramos sa ja til United, men trakk seg

Mens Mario Balotelli er lojal mot Liverpool og takker nei til andre tilbud.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er fredag og en ny fotballhelg står ved døren.

Akkurat nå er vi inne i en av de to herligste månedene i året. De to månedene hvor det både er aktiv fotball og overgangsvinduet er åpent.

For nå får vi både mål og overganger. Bedre kan det ikke bli.

Vi har trålet den store verdensveven og satt sammen en meny med dagens beste rykter.

Da er det bare å kjøpe billetter til Liverpools reservelagskamper fremover. For Mario Balotelli har ingen planer om å forlate klubben. Italieneren er fryst ut av A-laget av Brendan Rodgers og er tilbudt alt som kan kalles fotballklubber rundt om i Europa. Men 25-åringen har ingen planer om å forlate Anfield med det første. For på grunn av Balotellis frynsete rykte, så la Liverpool inn en lojalitetsbonus i kontrakten hans, hvor han får et millionbeløp dersom han fortsatt er i klubben når dette overgangsvinduet stenger. Og Balotelli har ikke noe ønske om å få stempel på seg for å være illojal. Han vil vise klubben at han ikke er en kar som stikker når det passer ham. Derfor blir han værende og fyller opp kontoen mens han trener for seg selv, skriver Daily Mirror.

Blir lojale Balotelli i klubben i ni år til, så kan han vente seg en testimonial. En kamp der han kan putte alle billettinntektene rett i egen lomme. En som er adskillig nærmere dette er Lucas Leiva. Brasilianeren er to år unna, men får neppe oppleve ti år på Anfield. For Rodgers har ikke lagt skjul på at han selger brasilianeren dersom det rette budet kommer, og han lot ham bli hjemme da de røde dro til Stoke i ligaåpningen. Tidligere har Inter og Napoli blitt nevnt som aktuelle klubber, men nå er det en annen italiensk klubb på banen. Juventus er blitt koblet til en rekke midtbanespillere i sommer, men er fortsatt på jakt. Og nå skriver Daily Express at Lucas kan være aktuell for å få seg en sebrastripet trøye før overgangsvinduet stenger.

Alt tydet på at Fabio Borini ville returnere til hjemlandet Italia og Fiorentina. Men nå kan angriperen likevel ha en fremtid i Premier League. Ikke i Liverpool, men i Sunderland – som prøvde å kjøpe ham i fjor sommer. Daily Mail skriver at Borini kan bli leid ut til The Black Cats hele sesongen. På Stadium of Light kan han bli lagkamerat med Manchester Uniteds glemte mann Adnan Januzaj. Den talentfulle belgieren har ikke fått mye tillit etter at Louis van Gaal overtok sjefsstolen på Old Trafford, og nå kan han også bli leid ut.

Det går ikke helt Manchester Uniteds vei på overgangsmarkedet om dagen. David de Gea ønsker ifølge Louis van Gaal ikke å spille for klubben, og som det gode mennesket han er, så oppfyller nederlenderen det ønsket. Sergio Ramos ønsker visst heller ikke å spille for klubben, selv om Ed Woodward trodde det og ville bruke Real Madrid-stopperens ønske om å flytte til England til å få til en byttehandel med spanjolene. Nå kan det i stedet se ut til at Real Madrid sitter igjen med begge to. For ifølge The Guardian har Ramos nå kommet til enighet med Real Madrid om en ny femårskontrakt.

Radiostasjonen Cadena COPE kan avsløre at Ramos faktisk takket ja til en kontrakt med Manchester United som ville gitt ham 2,5 millioner kroner i uken, men fikk kalde føtter og ombestemte seg. Han valgte i stedet å bli værende på Santiago Bernabeu til lavere lønn.

Og om ikke det skulle være nok så blir de fullstendig latterliggjort av Bayern München-direktør Karl-Heinz Rummenigge. Den gamle storscoreren bare ler av Manchester Uniteds desperate forsøk på å forsøke å kjøpe Thomas Müller. – Alle kjenner vår gamle venn Louis van Gaal. Han er veldig sta på slike ting. Kanskje han tror at det er en sum som kan få Bayern til å tenke. Men det er ingen pris i det hele tatt, sier han ifølge Daily Mirror.

Det er nye tider på White Hart Lane. Den knappe milliarden Tottenham fikk for Gareth Bale ble sølt bort ganske kjapt, og klubben har jobbet knallhardt for å få mest mulig igjen når de skal kvitte seg med de fleste av «milliardkameratene». Den gamle Spurs-spissen Garth Crooks uttalte at Tottenham hadde solgt Elvis, men kjøpt the Beatles. Det var tross alt et Beatles med sju medlemmer i besetningen, uten at det hjalp nevneverdig. De fikk det uansett ikke til å svinge i Nord-London. Nå er PaulinhoEtienne Capoue og Vlad Chiriches satt på døren, og nå ser det ut til at «spissen som ikke scorer mål», Roberto Soldado, også er ferdig. 30-åringen kastet seg torsdag på et EasyJet-fly til Spania og hadde samtaler med Villarreal, og alt tyder på at han vender hjem og finner tilbake målteften, skriver Daily Express. Da er Christian EriksenNadil Chadli og Erik Lamela de tre gjenværende beatlesene, som skal prøve å lage god musikk på White Hart Lane.

Etter alt å dømme så får de selskap av en kjapp franskmann. For Clinton Njie har foregrepet begivenhetene litt og oppdatert Instagram-profilen sin før Tottenham har klart å få presentert ham. For kameruneren presenterer seg som Tottenham-spiller, noe han offisielt ikke er ennå. Men mye skal gå galt hvis ikke Lyon-angriperen blir vist frem i hvit trøye i løpet av dagen.

TIDLIG UTE: Clinton Njie var tidlig ute og oppdaterte Instagram-profilen sin. FOTO: INSTAGRAM.COM/CLINTON_NJIE / PRIVAT
TIDLIG UTE: Clinton Njie var tidlig ute og oppdaterte Instagram-profilen sin. FOTO: INSTAGRAM.COM/CLINTON_NJIE / PRIVAT

Everton fikk seg et slag i ansiktet da Leighton Baines pådro seg en langvarig skade. Men nå kan de få mannen som hevdet han var Manchester Uniteds beste spiller i 2013/14-sesongen som erstatter. For Daily Mail skriver at The Toffees vurderer å hente Alexander Büttner fra Dinamo Moskva. Og en kar som, ifølge ham selv, var banens beste i samtlige 14 kamper han startet sist han var i Premier League, burde kunne gjøre en god vikarjobb.

Tidene forandrer seg fort. For to år siden kjempet storklubber over hele Europa om den sveitsiske landslagskapteinen Gökhan Inler, men alle fikk nei av Napoli. Nå er 31-åringen tilgjengelig og da ser det ut til at midtbanespilleren nå ender opp i Leicester. Schalke 04 ønsket seg også Inler, men han vil heller fylle Esteban Cambiassos sko på King Power Stadium, skriver Daily Express.

En annen Napoli-spiller som kan ende opp i Premier League er Jonathan de Guzman. Den tidligere Swansea-spilleren er sterkt ønsket av Bournemouth, skriver The Sun.

I over et år har Liverpool prøvd å gjøre sine hoser grønne hos Lazio-angriperen Keita Balde Diao. Og ryktene vil ha det til at de gjerne ser ham ved siden av Christian Benteke på topp. Men da tenkte de ikke på at de har satt Aston Villa i stand til å bruke penger ved å kjøpe Benteke. For nå hevder Tutto Mercato Web at Villa har lagt inn et bud på 100 millioner kroner for Diao. Da blir han den andre spilleren Villa snapper foran nesen på Liverpool. Tidligere i uken sikret de seg Barcelona-talentet Adama Traore. Diao fikk også sin fotballopplæring ved La Masia-akademiet i Barcelona.

Arsenal fikk verken Morgan Schneiderlin eller Geoffrey Kondogbia, men det betyr ikke at Arsene Wenger har gitt opp håpet om å hente en defensiv midtbanespiller. Og nå melder Radio Marca Sevilla at Sevilla har forberedt seg på at The Gunners vil innfri utkjøpsklausulen i kontrakten til Grzegorz Krychowiak, skriver Metro. Legger Arsenal 275 millioner kroner på bordet, så er det opp til polakken om han vil til klubben eller ikke. Da kan ikke Sevilla stoppe taklingsmaskinen. Krychowiak toppet taklingsstatistikken i La Liga forrige sesong med 204 taklinger og ballerobringer.

Wenger har lenge samlet på offensive midtbanespillere, og har bygget seg opp en anseelig samling. Nå ser det ut til at han har funnet seg en annen spillertype han vil samle på, og det er keepere. «Le professeur» hentet i sommer Petr Cech fra Chelsea, men ville ikke gi slipp på noen av dem han har selv. Han lot Wojciech Szczesny gå på lån til Roma, mens Emiliano Martinez tilbringer sesongen i Wolverhampton Wanderers. Mens David Ospina sikkert vil få spille cupkampene. Likevel dukker ryktene om at han er på jakt etter en ny skuddstopper opp. For Daily Express skriver at Wenger gjerne vil hente Roberto Jimenez fra Olympiakos. Da vil i så fall The Gunners ha fem toppkeepere på kontrakt når neste sesong starter. Så spørs det hva som vil bli Robertos rolle. Kan Wenger ha bestemt seg for at Cech er «over the top» og klar for å byttes ut etter tabbene mot West Ham?

West Ham har jaktet på en spiss i hele sommer. Javier HernandezRaul JimenezSaido Berahino er noen av spissene de er blitt koblet til. Men nå kan det se ut til at Slaven Bilic har innsett at han må lete litt lenger nede i hyllene dersom han skal finne en som er interessert i å spille for The Hammers. For nå skal de ha gjort et fremstøt overfor Dagenham & Redbridge med tanke på en overgang for 17-åringen Jodi Jones, skriver Daily Mirror. Men de får kamp av London-nabo Charlton, som også vil ha angriperen.

Chelsea har vært usedvanlig rolig på overgangsmarkedet i sommer. Asmir Begovic og Radamel Falcao er de eneste som er hentet inn til A-stallen. I tillegg er Nathan og Danilo Pantic hentet med tanke på fremtiden. Nå er enda en kar på plass. Og nok en gang handler det om en unggutt. For den brasilianske 19-åringen Kenedy, som var med på Chelseas oppkjøringsturné i Nord-Amerika, har endelig fått arbeidstillatelse på de britiske øyer. Dermed kan overgangen fra Fluminense endelig gjennomføres, skriver Daily Mail.