Manchester Uniteds Memphis Depay og Juan Mata. AFP PHOTO / OLI SCARFF
Manchester Uniteds Memphis Depay og Juan Mata. AFP PHOTO / OLI SCARFF

Rekdals oddstips: Drama i Premier League

Sjekk Kjetil Rekdals dristige oddstips til 6,5 i odds!

ASTON VILLA - MAN UNITED (PREMIER LEAGUE) H: 4,85 U: 3,55 B: 1,60
United har ikke tapt på Villa Park siden 1995. Sergio Romero fortsetter i mål, mens transfersagaen med De Gea fortsetter. Det måtte et selvmål til for å gi United seier over Tottenham i serieåpningen, men tre poeng er tre poeng, og serieåpninger er alltid litt vanskelige og uforutsigbare. Nå er det bare å kjøre på, og de mangler nå kun Fellaini (karantene) og Jones (blodpropp). Villa vant 1-0 over Bournemouth på bortebane i serieåpninga, Rudy Gestede ble matchvinner i debuten. Villa-manager Sherwood må klare seg uten angrepsduoen Grealish og Gil.

Spill Premier League-manager nå!

AUXERRE - LAVAL (LIGUE 2) H: 1,80 U: 2,85 B: 3,90
Ligue 2 ser ut til å bli like jevn som i fjor. Etter to serierunder er det bare to av de 20 lagene som står med full pott. Forrige sesong endte disse lagene opp midt på tabellen, Laval bare to poeng foran. Auxerre har to 0-0 kamper i serien under beltet, og en 1-0 seier i cupen over divisjonsrival Red Star. Laval har en uavgjort og ett tap i serien, og også 1-0 cupseier over Nimes fra samme divisjon. Laval er flinke til å spille uavgjort i bortekamper, men Auxerre tar flest poeng hjemme.  Rekdal tror den gamle toppklubben Auxerre vinner.

Se alle våre oddstips - nye hver dag!

AALESUNDS FK - STRØMSGODSET (TIPPELIGAEN) H: 2,75 U: 3,30 B: 2,25
Marcus Pedersen har meldt overgang til Strømsgodset, og dersom alle papirene går i orden kan han debutere allerede her. Godset tapte 0-2 for Stabæk sist, men er fortatt i aller høyste grad med i medaljekampen. I øyeblikket har de åtte poeng opptil Stabæk på sølvplassen. Strømsgodset er nå ute av Europa og kan ha full fokus på innspurten i Tippeligaen. Aalesund ligger seks poeng foran Tromsø som har kvalikplassen. Laget slo Start 2-0 hjemme sist, og står faktisk med 3-1-0 på de fire siste hjemmekampene. Poengdelingen kom mot Stabæk, seire kom over langt svakere motstand enn Strømsgodset. Europa-exit og Stabæk-tap til tross, effekten av trener BPs inntreden har vært langvarig, og med Pedersen på plass er det enda en boost for Godset.