– Nå har vi faen meg hatt dårlige dommere i hele år

Eirik Bakke raser mot dommerstanden. 

Fredrikstad 1-1 Sogndal

Sogndal-trener Eirik Bakke var alt annet enn fornøyd med dømmingen i torsdagens kamp mot Fredrikstad. (Se de kontroversielle situasjonene i video øverst!)

Etter kampen raste han mot kampens dommer, Torkjell Jonsson Trædal, og dommerstanden i OBOS-ligaen som helhet:

– Nå har vi faen meg hatt dårlige dommere i hele år. Og den arrogansen de viser! Alle kan gjøre feil, men det får ingen konsekvenser for dem. Men for oss er det sånn. Jeg får sikkert karantene nå!, sier han ifølge Sogn Avis.

Ble utvist

Situasjonen som fikk Bakke til å rase skjedde seks minutter før slutt. Babacar Sarr hadde nettopp gitt Sogndal ledelsen da Straith gikk i bakken i sekstenmeteren og ble belønnet med straffe. Den omsatte Tim Nilsen til mål. 

Bakke sparket til en flaske og ble vist på tribunen. Etter kampen fortsatte han tiraden.

– Karene jobber ræven av seg i hele andreomgangen for å få de tre poengene, og så greier dommeren å ødelegge det for oss. Han filmer og det er dommerens plikt å gjøre noe med det. Alle ser det og Fredrikstad-spillerne sier det etter kampen, sier han i intervjuet med Sogn Avis.

Etter kampen krevde også Bakke at dommer Torkjell Jonsson Trædal skulle gå inn til spillerne og forklare feilen han hadde gjort. Bakke hevder selv at han ikke fikk noe forklaring på avgjørelsen, men «bare ble møtt med den samme arrogansen som alltid».

Bakke sier til Sogn Avis at han nå forventer å bli suspendert for tiraden. Han legger også til at han er fornøyd med én dommer i årets sesong – Omar Rafiq fra kampen mot Bryne.