TIL GODSET: Marcus Pedersen har skrev under for Strømsgodset. Foto: Godset Media
TIL GODSET: Marcus Pedersen har skrev under for Strømsgodset. Foto: Godset Media

Pedersen bekreftet klar for Strømsgodset

Marcus Pedersen har signert en kontrakt ut 2018-sesongen.

Det bekrefter klubben på sin hjemmeside.

– Vi er svært glad for at Marcus nå returnerer til Strømsgodset og Drammen. Det var her han fikk sitt gjennombrudd, og han har naturlig nok nære relasjoner til klubben. Marcus samarbeidet tett med Bjørn Petter (Ingebretsen) sist han var her, og vi tror BP igjen vil få det beste ut av Marcus igjen, sier sportssjef Jostein Flo.

Pedersen er glad overgangen gikk i orden. Han er tildelt drakt nummer ti, og kan gjøre comeback i Godset-drakten mot Aalesund fredag.

– Det føles veldig godt å være tilbake. Strømsgodset er klubben i mitt hjerte, og jeg har alltid sagt at jeg skal spille for klubben igjen. Nå ser jeg bare frem til å ta på meg den blå drakten, og gi absolutt alt jeg kan for Godset og supporterne, sier han.

Dermed blir det en retur til gamleklubben for Pedersen. På halvannen sesong for Godset mellom 2009 og 2010 scoret hamarsingen 17 mål før han ble solgt til nederlandske Vitesse.

Pedersen ble hentet til Brann i fjor sommer med håp om at han skulle redde klubben fra nedrykk fra Tippeligaen. Men verken Brann eller Pedersen leverte som forventet.

Brann rykket ned, og Pedersen scoret kun tre mål. I OBOS-ligaen har Pedersen scoret tre ganger på ni kamper i år.