– Beklager å si at Kokkinakis feide over kjæresten din

Stanislas Wawrinka raser etter Nick Kyrgios' slengbemerkning.

Nick Kyrgios (20) er kjent for å være en «bad boy» i tennismiljøet. I nattens kamp mot Stanislas Wawrinka tok 20-åringen alle midler i bruk for å psyke ut sin mer meritterte konkurrent.

Etter første sett, som Wawrinka vant 7-6, klaret ikke Kyrgios å dy seg.

«Kokkinakis banged your girlfriend. Sorry to tell you that mate».

Eller på norsk: «Kokkinakis feide over kjæresten din. Beklager å si det til deg, kompis»

WAWRINKA-FLØRT: Kroatiske Donna Vekic er blitt koblet til Stanislas Wawrinka den siste tiden. FOTO: ANTHONY DEVLIN /
WAWRINKA-FLØRT: Kroatiske Donna Vekic er blitt koblet til Stanislas Wawrinka den siste tiden. FOTO: ANTHONY DEVLIN /

Se episoden i videovinduet øverst!

Kyrgios refererte til Donna Vekic (20), en kroatisk tennisspiller som har blitt observert med Wawrinka den siste tiden. Thanasi Kokkinakis (19) er en australsk tennisspiller.

Wawrinka, som nylig skilte seg fra kona Ilham, raser etter slengbemerkningen.

– Det er utrolig skuffende at en kollega er så respektløs på en måte jeg ikke kunne trodd. Å synke så dypt er uakseptabelt. Det er nesten så jeg ikke tror det, sier Wawrinka på sin Twitter-profil.

Kyrgios måtte forsvare seg etter kampen.

– Han slang litt med leppen til meg. Det var i kampens hete, og da sa jeg det bare, sier Kyrgios.

Han gikk videre til tredje runde med settsifrene 6-7, 6-3, 4-0. Wawrinka måtte nemlig gi seg i tredje sett med en ryggskade.

Wawrinka ble skilt fra kona Ilham tidligere i år.

– Vi har alltid prøvd å leve som et team og som en familie, til tross for utfordringene karrieren min har gitt oss. Jeg beklager at det ikke lenger er mulig, sa Wawrinka den gangen.

At den sveitsiske tennisspilleren skyldte på karrieren for bruddet var tungt å svelge for kona, som gikk ut i tabloidavisene med en annen versjon like etterpå.

– Det er ikke turene og turneringene som er skyld i vår skilsmisse. Andre spillere, som er ranket høyere enn ham, klarer å kombinere karriere med familieliv. Hans ustabilitet, hans ønske om frihet - på alle nivåer - er grunnen til skilsmissen. Løgnene og hans emosjonelle svik ødela til slutt all tillit jeg hadde til ham, responderte Ilham.